ELTE Karrierközpont

KépekÁtadás éve: 2012Q3

Kialakított terület mérete: 193 m²

Irodában dolgozók száma: 14

Bérlő cég: Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központ


Rövid bemutatkozás


Az Eötvös Loránd Tudományegyetem Hallgatói Karrier- és Szolgáltató Központja egy közvetlenül az ELTE Rektorának ellenőrzése alatt álló szervezeti egység, amelyet 2007 októberében hívott életre az Egyetem Szenátusa. Célja a hallgatók munkaerőpiaci versenyképességének javítása, ennek érdekében többek között képzéseket, tanfolyamokat, állásbörzét szervez; tanácsadási lehetőséget, állásokat, szakmai gyakorlatokat, önkéntes lehetőség helyszíneket nyújt. Ezek mellett a Központ a középiskolásokkal és a már végzett diákokkal való kapcsolattartást is  feladatának tekinti, ennek érdekében Pályaválasztási Napot, Összegyetemi Nyílt Napot szervez, az Educatio Szakkiállításon való részvételt koordinálja; valamint az Egyetem Alumni (öregdiák) Szervezetének munkájában is részt vállal.


 


Az új iroda kialakítását az Egyetem költségvetésének drasztikus szűkítése indokolta, melynek keretében a Bölcsészettudományi Kar Múzeum körúti kampuszában biztosítottak számunkra helyet. Itt alakítottuk ki az Egyetem és a Kar segítségével a jelenleg használt munkakörnyezetet.


Okok, amiért a díjra érdemes

A Karrierközpont a lehetőségeihez és feladataihoz mérten törekedett a megadott helyiségek, négyzetméterek optimális kihasználására, ennek során elsősorban a funkciók alapján osztottuk újra a fennálló tereket. A tervezés során mindvégig közösen gondolkodtunk, a Központ minden szükséges feladatának sikerült találnunk egy-egy elkülönített helyet, beleértve a közösségi, pihenő tereket is. Annak ellenére, hogy pinceszinten kaptunk területet, úgy gondoljuk, egy ügyfélközpontú, hallgatóbarát és otthonos irodát alakítottunk ki, ahová a munkatársak, külső és belső partnerek, valamint a hallgatók is szívesen jönnek.
Pályázatunk apropója, hogy szeretnénk megmutatni: egy iroda kialakítása nem elsősorban a pénzügyi kereteken múlik, hanem a benne dolgozó emberek elhivatottságán és ötletességén.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!