Az Év Irodája

Mindshare

Cím: 1123, Budapest Alkotás utca 53/B
Átadás éve: 2017 Q2
Kialakított terület mérete: 315 m²
Irodában dolgozók száma: 48
Irodaház: MOM Park Irodák

Rövid bemutatkozás

A Mindshare csapata 2012 óta foglalja el a MOM Parkban lévő irodát. 2017-re aktuálissá vált egy nagyobb irodaátalakítás, amivel egyrészt új munkaállomásokat alakítottunk ki, másrészt a cég értékeit, hogy fiatalos, lendületes, profi szemlélettel dolgozunk, kívántuk még hangsúlyosabban tükrözni a fizikai környezetben is. A csapat egy színes, mozgalmas térben dolgozik, ahol az egyéni igényekre is igyekeztünk figyelni a helyi világítás vagy a térelválasztók tervezése során. A hozzánk látogató partnereket egy kellemes fogadó térben köszönti a recepciós kollégánk. Az iroda tagolásával kétféle funkcionális teret hoztunk létre a recepció két oldalán, az egyik szárnyban az egyterű iroda és kisebb szobák találhatók, a másik szárnyban pedig a közösségi helységek kaptak helyet: a tárgyalók, a nagyméretű kávézó, ami a közös ünnepléseknél a teljes csapatnak helyet ad és a „brainstorming szoba” puffokkal és fotelekkel.

Okok, amiért a díjra érdemes

Nemcsak a Mindshare csapatának, de az irodánkban gyakran megforduló partnereink és látogatóink számára is egy egységes, vidám és a funkcionális igényeket is teljes körűen kiszolgáló irodateret alakítottunk ki. Médiaügynökségként fontos számunkra, hogy a mindennapi munkát megkönnyítő, kollégák által egyénileg igényelhető több monitor is kényelmesen elférjen az asztalokon. Preferáljuk a digitális megoldásokat, így kevés szekrénnyel és minél kevesebb papírfelhasználással operálunk. A kávézót úgy szereltük fel, hogy mindenki megtalálja azt, amire napközben szüksége van: szűrt víz, a teázás és kávézás mindenféle kellékei, turmixgép, mosogatógép.
A látványtervezésbe a csapatot is bevontuk: így dolgozói ötletekből született a kávézó színes graffiti fala, az egyik falat beborító zuzmós élő világtérkép, vagy a sokszínű térelválasztók: alacsonyabb szekrények, megemelt virágtartó ládák vagy plafonról belógó színes függöny.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!