Az Év Közösségi Tere

Duna Tower Irodaház lobby

Cím: 1138, Budapest Népfürdő 22.
Ingatlan mérete: 31500 m²
Bérlők száma: 6000
Kivitelezés / Fitout
Laminam - Decor Floor

Rövid bemutatkozás

BlackRock; TMF; Huawei; Metlife; UNHCR; IBM

Rövid bemutatkozás

A Duna Tower irodaház ikonikus épületében a lobby terület felújításával új közösségi tér jött létre.
A tér kitágult az új, színes fényáteresztő mennyezeti elem segítségével. A modern, fehér bútorok is a világosságot, pozitív hangulatot képviselik. Hívogatóan várják, az itt dolgozókat és az épületbe érkezőket egy-egy rövidebb pihenőre, kellemes beszélgetésekre.

A Duna Tower irodaház tulajdonosa 2015 év végétől a GTC Magyarország - a varsói Globe Trade Centre S.A. tagja -, a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője.
A GTC Magyarország, új tulajdonosként 2016.-ban és 2017.-ben is komoly fejlesztéseket vitt véghez a 2006.-ban átadott irodaépületen.

Okok, amiért a díjra érdemes

A GTC új tulajdonosként nagy hangsúlyt fektetett az irodaház friss arculatának kialakítására.
Az elmúlt két évben végrehajtott fejlesztések tovább emelték az irodaház színvonalát. Kellemesebb, színesebb környezetet hoztak létre a házban dolgozók számára.
Az épület közel 100%-os bérbeadottsága is jó bizonyíték arra, hogy a Duna Tower népszerű a bérlők körében. A világosabb, modernebb lobby új, közösségi teret teremtett az épületben dolgozók számára.
A földszinti terasz és a kert felújítása is szervesen kapcsolódik a lobby felújításához, kiegészítve a lobby újrateremtett hangulatát.

Szolgáltatások

A Duna Tower elhelyezkedése kiváló, az M3-as metró és az 1-es villamos közelsége, a kiépített bicikli út gyorsan megközelíthetővé teszi a belvárost.
Az épületben a helyszíni posta, ATM, étterem, kávézó és cukrászda teszi könnyebbé az itt dolgozók hétköznapjait. A környéken sétatávolságban található több étterem, élelmiszerbolt, patika, illetve több park is.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!