Az Év Ingatlanfejlesztése

Lela Apartment & Residence

Cím: 8630, Balatonlelle Hullám u. 9.
Átadás éve: 2017 Q3
Ingatlan mérete: 9376 m²
Tervezés / belsőépítészet
3AD Építész Iroda Kft
Kivitelezés / Fitout
Magasépítő 99 Kft

Rövid bemutatkozás

A Balaton déli partjának közepén, Balatonlellén, központhoz közel, de kellő távolságra a minőségi pihenést, kikapcsolódást igénylő vásárlók részére épült meg a Lela Apartment & Residence.
10.000 m2-es saját vízparttal rendelkező telken, 2016 májusában kezdődött az építkezés, a tervezett átadás határ idejére 2017. július hónap lett megjelölve.
Az ingatlan kettő, A és B épületből áll. A két oldalt egy lobby helyiség köti össze, mely a partra való lejutást teszi lehetővé. A helyiség ugyanakkor egy nagyobb közösségi tér, ill. mosdók, WC-k kaptak itt helyet a parton tartózkodók részére.
Az A. épület IV, a B. épület V. emeletes, a két épületben összesen 83 db különböző méretű lakás került kialakításra. Legkisebb lakásméret 52 m2, a legnagyobb 150 m2 + teraszok 8 m2-től 80 m2-ig.
A szokatlanul hideg tél ellenére az építkezés megfelelő ütemben haladt, így a tervezett határidőre, azaz 2017. július végére átadásra került az épület.
A tervezők egy nagyon látványos, impozáns épületet terveztek. Az épület formája, az anyaghasználat, a szín kombináció egy különleges megjelenést eredményezett. A Balaton közvetlensége, a partra épült szabadidő elemek, a környezettel összehangolt épületet eredményezett.
A tervezés során fő szempont volt, hogy a páratlan panorámát az összes lakásból biztosítsa leendő tulajdonosainak.
Exkluzív kivitelezés. A belsőépítészet, az igényes anyaghasználat, az intelligens gépészet mellett olyan extrákkal lett átadva, mint elektromos alumínium redőny, egyedi vezérlésű központi fűtés, egyedi vezérlésű klimatizálás, hőszigetelt üvegek, szúnyogháló, riasztó, gépkocsi beálló, Penthouse lakások teraszán jakuzzi. A lakások egyedi mérőórákkal rendelkeznek.
Rendelkezik a ház egy közös kerékpártárolóval, és egy egyéb eszközök tárolására alkalmas helyiséggel.
A gyerekek részére játszótér lett kialakítva. Automata locsolórendszer, gyepszőnyeg, növény kompozíciók

Okok, amiért a díjra érdemes

A beruházás elsődleges célja volt, hogy a Balatonon épüljön egy ÁLOM HÁZ EGY ÁLOM PARTON. A helyszín kiválasztásától a megvalósulásig ez volt a szempont.
A meghirdetett határidő, a minőség, az egyediség maximálisan lett teljesítve.
A tervezés, kivitelezés, értékesítés összehangolt egységet alkotott. Az érdeklődők maximális tájékoztatása, gyors, naprakész információ.
Az építkezés folyamán több Nyílt napot rendeztünk, ennek célja, hogy betekintést nyújtsunk a különböző munkafázisokba, a beruházás folyamatába.
Így valósult meg az ÁLOM HÁZ EGY ÁLOM PARTON.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!