Cushman & Wakefield PSC

Szeretnél itt dolgozni?

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Ahrend Hungary

IBC Orbán Kft.

Kivitelezés / Fitout

Complex Vital

Decor Floor Kft.

Lemontree

STRABAG Property and Facility Services Zrt.

Terno Buda Kft.

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield

Tervezés / belsőépítészet

Kiss Réka

PONT co.lab

Világítástechnika

Rio Lámpastúdió Kft

Növénydekoráció

Sasplant

Ingatlanfejlesztő

WING Zrt.

További szolgáltatók


Cím: 1093, Budapest Czuczor utca 2-10.

Átadás éve: 2017 Q4

Kialakított terület mérete: 1300 m²

Irodában dolgozók száma: 100


Rövid bemutatkozás

A Cusman & Wakefield nemzetközi ingatlan-tanácsadó cég központi feladatokat ellátó irodája 2017 októberében nyitott meg a Studium Irodaházban. Az elrendezési terv kialakítása az igények feltérképezésén és a korábbi bérelt irodában felmért szokásokon alapult. Ennek eredménye lett a flexibilis elrendezés, ahol senkinek nincs dedikált munkahelye, valamint a terület közel felét kitevő közösségi munkavégzésre alkalmas tér. Külön kiemelendő a kisebb tárgyalók, telefonszobák nagy száma, amik egyedi berendezésükkel mindenféle célra megfelelnek, legyen az egyedi koncentrált munkavégzés, telefon- vagy videokonferencia, vagy akár 2-3 fős megbeszélés vagy közös munka. A munkahelyek között nem csak kényelmes szófák kerültek elhelyezésre, hanem "team deskek" (projektasztalok) és állítható magasságú motoros asztalok is.


Okok, amiért a díjra érdemes

Belsőépítészetileg a legnagyobb kihívást a hosszúkás alaprajz jelentette, ami még ráadásul nyomott belső teret is eredményezett. Ennek feloldását egyrészt a tér tárgyalókkal történő tagolásával, valamint a meglévő tálcás álmennyezetnek a közlekedő feletti és néhol arra merőlegesen történő "kinyitásával" és feketére festésével érte el a tervező. A nem hagyományos, hosszúkás tagolású szőnyeg és a keret nélküli üvegfalak tovább segítik a térérzet kitágítását.
A nemzetközi cégnek külön kérése volt, hogy a dekoráció legyen kimondottan helyi, ezért a tárgyalók a Duna két partját jelenítik meg, nem csak elnevezésükkel, hanem az üvegfalon elhelyezett grafikával és a falra kerülő különleges nézőpontú fényképekkel. A kisebb tárgyalók pedig az elnevezésüknek megfelelő utcatáblát kaptak.
A megrendelő által kért otthonos kialakítást maradéktalanul sikerült megvalósítani.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!