Cofidis

Képek

Az Év Irodája 2017 DöntősCím: 1133, Budapest Váci út 96-98.

Átadás éve: 2017 Q2

Kialakított terület mérete: 3200 m²

Irodában dolgozók száma: 300

Bérlő cég: Cofidis

Irodaház: Nordic Light


Rövid bemutatkozás

A Cofidis egy belvárosi épületből költözött el a Váci útra. Emiatt különösen fontos volt, hogy az iroda belsőépítészeti kialakítása kellemes munkakörnyezetet biztosítson a kollégáknak.
Az új helyszín megtalálását és kiválasztását kimondottan gyors bérleti tárgyalások követték, ami után még 2016-ban megindult a tervezési folyamat. A kiépítési munkálatokkal párhuzamosan zajlott az egyéb beszállítók tendereztetése. A cég 2017 májusában vehette birtokba új otthonát.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az eredményes munkavégzést nem csak a funkcionális irodabútorok és a dolgozók szavazatai által kiválasztott munkaszékek támogatják, hanem már az alaprajz megalkotásánál is fontos volt, hogy kellő mennyiségű és méretű tárgyaló és egyéb közösségi tér kerüljön kialakításra ezzel ösztönözve a kollaborációt.
A legforgalmasabb bejárati részeken a betonra emlékeztető falfelület nem csak praktikus, de az ezen a részen alkalmazott nyitott álmennyezettel együtt hangsúlyozza a megálmodott belsőépítészeti irányt. A burkolatok és a munkaasztalok visszafogott szürke-fehér alapszíneit a fa hatású falburkolat, a színes faldekoráció, a nyitott terekben elhelyezett szófák és a gazdag növényzet ellenpontozza. A végeredmény egy letisztult, fiatalos, otthonos hatású munkahely.


Közreműködők

Irodabútoros

Blue Business Interior Kft.

Haworth Hungary Irodabútor Kereskedelmi Kft.

Kinnarps Hungary Kft.

Kivitelezés

Complex Vital

Lemontree

Mallcomm Stúdió (grafikai tervezés és gyártás)

METO Èpítő Zrt.

Milliken - Decor Floor Kft.

Modulyss - Decor Floor Kft.

Wattmester

Projektmenedzsment

Cushman & Wakefield

Belsőépítész

Kiss Réka

Növénydekoráció

Sasplant

Fejlesztő

Skanska Magyarország Ingatlan Kft

Tervező iroda

Value 4 real


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!