Az Év Irodája

OPL Attorneys

Cím: 1036, Budapest Perc 6
Átadás éve: 2017 Q1
Kialakított terület mérete: 550 m²
Irodában dolgozók száma: 25

Rövid bemutatkozás

Loft irodánk merészen formabontó kialakításának kettős célja volt: (i) egyrészt magunknak és munkatársainknak szerettünk volna egy nem munkahelyszerű, sok idő eltöltését is megkönnyítő, stresszmentes és vidám környezetet teremteni, másrészt (ii) ügyfeleinknek és vendégeinknek akartuk ezzel is kifejezni, hogy a jogi és tanácsadói piacon mi vagyunk az a fiatal és újgenerációs dinamikus csapat, akik a nyugati világban az elmúlt években elindult gyökeres transzformáció kelet-közép-európai úttörői.
A 6 év alatt több fázisban közel 550 m2 alapterületűvé bővített irodánkat a gyorsan növekvő cégünk igényeinek megfelelően tavaly felújítottuk és műalkotásokkal díszítettük.
Az iroda alkalmas akár 80 fős szakmai, üzleti és kulturális rendezvények tartására is. Két nagyobb tárgyalónk van; az egyik hagyományos, a másikban pedig kanapék és babzsák fotelek oldják a légkört a kevésbé formális megbeszélések alatt. Az irodának van egyterű és cellázott része is. Az iroda minden egyes része más arcot mutat, mivel az adott hely jellegét az ott dolgozó munkatárs személyisége határozza meg. Kerékpárral érkező munkatársainknak zuhanyzót is kialakítottunk. Az újrahasznosításra és papírmentes működésre vonatkozó szabályaink, illetve az irodában található számos növény is jelzi, hogy törekszünk a környezettudatos működésre. A zongora, a csocsóasztal, a játékszoba, a box-sarok mellett számos olyan díszítőelem is látható, mint például posztmodern műalkotások, festmények, képregény-poszterek, antik bútorok és retro elektronikai eszközök. Vendégeinket Lali, az iroda fiatal vizslája üdvözli és okoz mindenkinek vidám perceket, miközben munkatársaink lazíthatnak a kanapén vagy a játékszobában, vagy akár szundíthatnak is egyet, ha arra hosszú munkanap során szükségük van.

Okok, amiért a díjra érdemes

A díjat azért érdemeljük meg, mert mertünk szembe menni egy konzervatív szakma sok évtizeden keresztül kikezdhetetlennek tűnő ingerszegény, unalmas és sablonos stílusával, gondolkodásmódjával. Fiatal, innovatív és sokszínű csapatunknak és innovatív szemléletünknek köszönhetően irodánk kialakítása és atmoszférája jelentősen eltér az ügyvédi irodák esetében megszokottól. Mind a helyszín, mind a belső kialakítás tükrözi azt a merész hozzáállást, sokoldalúságot és lendületet, amely az egész cégcsoportunkra jellemző.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!