Az Év Közösségi Tere

NEW WORK Labs

Cím: 1061, Budapest Anker köz 2-4.
Ingatlan mérete: 40 m²
Bérlők száma: 30

Rövid bemutatkozás

A New Work Labs olyan kreatív egyéneket vár, akik nem félnek megosztani a bennük rejlő csodálatos elmét! Az #nwlabs csapata szerint a világ minden tájáról érkeznek emberek, hogy kipróbálják a coworking adta lehetőségeket. A közösség szerencsés, hiszen képes volt érdekes, zseniális munkatársakat egy (BBQ) asztalhoz ületeni, hiszen egy BBQ szett is rendelkezésre áll a coworking iránt érdeklődők számára!

Rövid bemutatkozás

A New Work Labs egy olyan kollaboratív közösségi tér, ahol cégek/vállalkozások alakulnak.
Kínálatunk között szerepel az #nwlabs tagság, tárgyalótermek és közös irodák használata csapatoknak és egyéneknek egyaránt.

Okok, amiért a díjra érdemes

A belső dizájn megalkotója Lesták V. András, aki a KREA Kortárs Művészeti Intézetben végzett- ő és csapata voltak azok, akik kivitelezték eme egyedi elképzelést. A közösségi terek és termek tágasak, tiszták és részben természetes fénnyel megvilágítottak, így teremtve letisztult és inspiráló munkakörnyezetet. A közösségi tér fali táblával, flipcharttal és okostévével felszerelt, valamint egy látnok mágnes tábla is rendelkezésre áll, hogy a kreatív elmék szabadon játszhassanak!

Szolgáltatások

A New Work Labs biztosítja közösségi terek használatát, közös irodák és rendezvénytermek bérlését, valamint tárgyalótermek használatát.
Egyrészről, adott a közösségi terek használata a fókuszált munkához, másrészt rendelkezésre áll még egy lounge helyiség is, ahol beszélgetni/ kávézni lehet a munkatársakkal.
Hozzáférés a következő szolgáltatásokhoz elérhető: coworking asztal, nagy sebességű wifi, kávézó sarok, nyomtató, kerékpártartó és teljesen felszerelt konyha.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!