Az Év Irodája

Intren

Cím: 1036, Budapest Lajos utca 78.
Átadás éve: 2017 Q3
Kialakított terület mérete: 500 m²
Irodában dolgozók száma: 35
Kivitelezés / Fitout
BEPRO Solutions Kft.
Tervezés / belsőépítészet
Pivot 270

Rövid bemutatkozás

Az INTREN Magyarország egyik vezető független, digitális marketing ügynöksége.
Ezen a területen nagy kihívás olyan irodát kialakítani, ami egyszerre felel meg a fiatal és agilis munkavállalóknak, a megfelelő üzenetet kommunikálja az ügyfelek felé, de közben a cégünkre jellemző hatékonyságot és cél orientáltságot mutatja, elkerülve a mesterségesen keltett „menő cég” érzést.
A kollégáink a számítógép előtt ülve otthon vannak: a Google, a Facebook, az Instagram, weblapok, és az összetett számítások, marketing hatékonyság a mi területünk, mégis meg kell mutatnunk saját magunknak és a külvilágnak is, hogy hatékony és igényes környezetet teremtünk a saját magunk és vendégeink számára a fizikai térben is.

Ehhez hívtuk segítségül a Pivot270 tervező (http://pivot270.com/hu/), és a Bepro Solutions Kft. kivitelező céget (https://bepro.hu/irodadekoracio/), hogy segítsenek megvalósítani az elképzelést, mely úgy érezzük maximálisan sikerült.

Okok, amiért a díjra érdemes

Úgy gondoljuk, az Intren irodája, azért tűnik ki a sok közül, mert egy új design megvalósításával mutatkozik be az iroda piacon. A tervezésnél az alap koncepció a természet volt, és ezáltal egy komfortos szabadság érzetet nyújtani a munkatársaknak. Az állatok poligon megjelenése a falakon azt az érzetet kelti, mintha dzsungelben lennénk, ezzel segítve az ott dolgozók kiszakítását a városi nyüzsgésből.
A színes faldekoráción felül, egy kisebb közösségi tér is kialakításra került, ami szintén a természeti elemeket ötvözi a dekorációval.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!