H2O Budapest training & meeting studio

KépekCím: 1067, Budapest Eötvös utca 33

Átadás éve: 2017 Q2

Kialakított terület mérete: 130 m²

Irodában dolgozók száma: 2-30


Rövid bemutatkozás

Az iroda tulajdonosa két nagyvállalati felsővezető, akik munkájukból kifolyólag évek óta home office-ban dolgoztak és szükségük volt egy olyan térre, ami munkahelyként, tárgyalóként szolgálhat a mindennapokban. Sokan vannak hasonló helyzetben. A Budapesten elérhető közösségi irodák ötletesek, de berendezésükben vagy túl egyszerűek vagy összességében fiatalabb csoportokat céloztak meg és innen jött az exkluzív tér kialakításának ötlete. Ezt a gondolatot továbbfejlesztve felmerült az ötlet, hogy a teret tréningek, workshopok megtartására alkalmasan kell kialakítani, mert ezen terek biztosítása ma leginkább szállodákban történik. Belsőépítészünk megértette az igényeket és a cégnév alapján a víz köré építette a koncepciót.
A tervezés során sok forrásból merítettünk ihletet de a legfőbb cél a századfordulós budapesti bérház eredeti szépségének megőrzése volt. Ezt próbáltuk meg kombinálni modernebb, újragondolt elemekkel.
Stúdiónkban a terek kivitelezését egy cél vezérelte: egyedülálló, különleges élményt kívánunk nyújtani minden ügyfelünk számára. A tréning stúdió variálható elrendezést biztosít, hiszen a tér egybe nyitható és el is választható, az ügyfél igényeinek és az adott eseménynek megfelelően. Tárgyalótermünk tökéletes helyszíne lehet megbeszélések, kisebb létszámú workshopok számára. Fókusz szobáink alkalmasak egyéni munkavégzésre, telefonhívások, interjúk számára. A kistárgyalónk kiválóan alkalmas privát megbeszélések, interjúk, coaching és mentoring alkalmak megtartására és végül a kreatív sarok egy nyitott, mégis elkülönített tér mely kényelmes közegben biztosít lehetőséget ügyfeleink számára a kreatív gondolkodáshoz, ötleteléshez.
Minden teret igyekeztünk úgy kialakítani, hogy a berendezés variálható legyen, a fal-és üvegfelületek írhatóak legyenek, a kivetítés több falon, szimultán is megtörténhessen.
A belső tér kialakítása nyugodt, elegáns és kifinomult környezetet biztosít tréningek, konferenciák, tárgyalások és szemináriumok megtartásához.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az H2O Budapest mindenképp új koncepcióval jelent meg a budapesti irodák piacán, mert versenyképes áron exkluzív környezetet tud biztosítani tréningek és workshopok számára továbbá olyan egyéni ügyfelek számára, akik ügyféltárgyaláshoz keresnek egy privát de mégis elegáns, kellemes közeget.
A belső tér kialakításánál minden négyzetmétert átgondoltunk, falakat mozgattunk, elemeket építettünk, hogy a multifunkcionalitást maximálisan kihozhassuk.
Igyekeztünk több stílust ötvözni úgy, hogy az építészeti adottságokból adódó harmónia ne vesszen el.
Jelenleg nincs tudomásunk hasonló koncepciójú helységről és az ügyfélvisszajelzések alapján tudjuk, hogy jó az irány, amit kijelöltünk a H2O Budapest csapata számára.


Közreműködők

Belsőépítész

Balogh Adrienn Beata


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!