Az Év Irodája

Fly4Less Kft.

Cím: 1095, Budapest Lechner Ödön fasor 3
Átadás éve: 2017 Q1
Kialakított terület mérete: 128 m²
Irodában dolgozók száma: 7
Bérlő cég: Fly4Less Kft.
Irodaház: Castrum Ház

Rövid bemutatkozás

A csodálatos panorámával rendelkező, modern, nagy terekkel kialakított iroda, Budapest egyik legszebb irodaházában, a Duna parton épült Castrum Házban található.

Helikopteres szolgáltató cégként egy olyan irodát álmodtunk meg, amely a légijármű természethez való közelségét, dinamikáját, és egyedi formavilágát tükrözi, a főváros szívében.

Ellentétben a megszokott kivitelezési szokásokhoz, az iroda teljes egészét - helységek elrendezésétől kezdve, a design elemeken át, a felhasznált anyagokig - saját elképzelések és döntések alapján alakítottuk. Minden részlet a cégvezetés, és a kollégák ötleteinek gyümölcse.

A különleges, szegecselt recepciós asztal; az földközeli, döntött manőver helikopterből fotózott pillanatképének tapétája a tárgyalóban; a hajtómű gázkiömlőjének mására kialakított lámpák a konyha bejáratánál; vagy a falra festett HSI-műszer, mind a repülési életmódot hivatott megjeleníteni az irodánkban.
Az helységek a legapróbb részleteiben átgondolt, praktikus megoldásokkal készültek, egyedileg legyártott bútorokkal. Minden szeglet prémium minőségi anyagokból került megvalósításra.

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!