Kreinbacher Tasting Salon

Cím: 1051, Budapest Apáczai Csere János 15-17
Átadás éve: 2015 Q4
Kialakított terület mérete: 100 m²
Irodában dolgozók száma: 4
Bérlő cég: Kreinbacher Tasting Salon
Irodabútor
Árkossy Bútor Kft.
Irodabútor
Interni Budapest
Irodabútor
Vivax Irodabútor
Tervezés / belsőépítészet
Biva Inspiration Kft.
Kivitelezés / Fitout
Edelholtz parketta
Kivitelezés / Fitout
Földi Kft.
Kivitelezés / Fitout
Miele Magyarország
Ingatlanfejlesztő
Metál Hungária
Növénydekoráció
Petite Planet
Világítástechnika
Rio Lámpastúdió Kft.

Rövid bemutatkozás

Klasszicista Pollack Mihály és a századfordulós Hauszmann Alajos által tervezett klasszikus, felújított épületben alakítottunk ki egy 4 fős irodát a Kreinbacher pincészet budapesti irodája számára. Az iroda egyszerre modern nagyvárosi és egyszerre hordozza magán a pincészet vidéki jellegét, illetve a pezsgő kultúra eleganciáját. Az irodai értékesítői munkán túl nagy szerepe van az iroda központi terének, ahol egy professzionális, a bor és pezsgő kóstolást megtámogatandó 16fős kóstoló asztal kapott helyet, amit Erco irányított fényekkel jelöltünk ki.
A megelőző években alakítottuk ki Somlóvásárhelyen a Kreinbacher pincészet szálláshelyeit éttermét, irodáit és pincészetét.
A budapesti iroda az ott megfogalmazott vidéki, urbanista stílust ötvözi a nagyvárosi, urbanista világ és a pezsgő eleganciájával, izgalmasságával és sokszínűségével.
Az épület átalakítása, felújítása során megőrzött, de a homlokzatra nem visszakerülő eredeti, védett ornamentikákat megmentettük és felhasználtuk az iroda több helységében modern módon beépítve.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda szakít a klasszikus irodai kialakítással és egyszerre sok izgalmas mondanivalót fogalmaz meg, egyszerre otthonos, nagyvonalú, elegáns és bor és a pezsgő misztikumát is ötvözi.
Több mint egy iroda. Társasági összejövetelek, prezentációk, baráti és üzleti vacsorák és kóstolók helyszíne egyszerre