Kreinbacher Tasting Salon

Képek

Az Év Design Irodája 2016 DöntősCím: 1051, Budapest Apáczai Csere János 15-17

Átadás éve: 2015 Q4

Kialakított terület mérete: 100 m²

Irodában dolgozók száma: 4

Bérlő cég: Kreinbacher Tasting Salon


Rövid bemutatkozás

Klasszicista Pollack Mihály és a századfordulós Hauszmann Alajos által tervezett klasszikus, felújított épületben alakítottunk ki egy 4 fős irodát a Kreinbacher pincészet budapesti irodája számára. Az iroda egyszerre modern nagyvárosi és egyszerre hordozza magán a pincészet vidéki jellegét, illetve a pezsgő kultúra eleganciáját. Az irodai értékesítői munkán túl nagy szerepe van az iroda központi terének, ahol egy professzionális, a bor és pezsgő kóstolást megtámogatandó 16fős kóstoló asztal kapott helyet, amit Erco irányított fényekkel jelöltünk ki.
A megelőző években alakítottuk ki Somlóvásárhelyen a Kreinbacher pincészet szálláshelyeit éttermét, irodáit és pincészetét.
A budapesti iroda az ott megfogalmazott vidéki, urbanista stílust ötvözi a nagyvárosi, urbanista világ és a pezsgő eleganciájával, izgalmasságával és sokszínűségével.
Az épület átalakítása, felújítása során megőrzött, de a homlokzatra nem visszakerülő eredeti, védett ornamentikákat megmentettük és felhasználtuk az iroda több helységében modern módon beépítve.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda szakít a klasszikus irodai kialakítással és egyszerre sok izgalmas mondanivalót fogalmaz meg, egyszerre otthonos, nagyvonalú, elegáns és bor és a pezsgő misztikumát is ötvözi.
Több mint egy iroda. Társasági összejövetelek, prezentációk, baráti és üzleti vacsorák és kóstolók helyszíne egyszerre


Közreműködők

Irodabútoros

Árkossy Bútor Kft.

Interni Budapest

Vivax Irodabútor

Belsőépítész

Biva Inspiration Kft.

Kivitelezés

Edelholtz parketta

Földi Kft.

Miele Magyarország

Fejlesztő

Metál Hungária

Növénydekoráció

Petite Planet

Világítástechnika

Rio Lámpastúdió Kft.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!