Az Év Irodája

Studio Arkitekter Kft.

Cím: 1052, Budapest Apáczai Csere János utca 4.
Átadás éve: 2015 Q4
Kialakított terület mérete: 55 m²
Irodában dolgozók száma: 8
Bérlő cég: Studio Arkitekter Kft
Kivitelezés / Fitout
General Arkitekter Kft.

Rövid bemutatkozás

Amikor a saját irodánkat kezdtük el tervezni, számunkra nagyon fontos volt, hogy legyen körülöttünk tér. A Studio Arkitekter iroda jelenleg bázisként és központi meeting pontként funkcionál a számos projekt és belsőépítész kolléga számára, azonban arra nem volt szükségünk, hogy végeláthatatlan négyzetméterekkel tervezzünk. Viszont semmiképp sem tudtunk volna egy pici zugban dolgozni, így végül a térigényünket a hatalmas, mindkét oldalon domináló üvegablakok és a tökéletes helyszíni adottságok oldották meg: az egyik irányban a Duna és a Budai vár szépsége, a másik oldalon a Mariott Hotel és a belváros nyüzsgése inspirál minket. Imádunk itt dolgozni!

Az irodában egyébként elsősorban a belsőépítészeti tervezéshez és kivitelezéshez kapcsolódó egyeztetési, tervezési tevékenység zajlik. Azonban ezek között a falak között született meg az idei évben a Studio Arkitekter társmárkája, az elsősorban lakásprojektekkel foglalkozó HOME Arkitekter, és ugyanitt álmodtuk meg a kivitelezési munkálatokat maga köré gyűjtő General Arkitekter brandet is.

Okok, amiért a díjra érdemes

Pont olyan, amilyennek ma egy nagyon modern és innovatív szemléletű, kreatív munkakörben tevékenykedő cég bázisának lennie kell. Az egybefüggő tér gyorsan és könnyen alakítható aszerint, hogy milyen célra szeretnénk használni - tartottunk mi már itt workshopot, ügyfélreggelit és belvárosi terasz partyt is, exkluzív italokkal, vendégekkel és designnal.
A studio berendezési tárgyai mind egyedi tervezésű bútorok, valamint szerelem vásárlások eredményei! Az volt a célunk, hogy amellet, hogy inspiráljon mindannyiunkat, és legyen elképesztően menő - biztosítsa az otthonosság érzetét is mindennap!