Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

GTC White House

Cím: 1134, Budapest Váci út 47
Ingatlan mérete: 21500 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2017

Rövid bemutatkozás

A 2000-ben alapított GTC Magyarország a varsói Globe Trade Centre S.A. tagjaként a hazai ingatlanpiac egyik meghatározó szereplője.

2016 júliusában megkezdődött a GTC legújabb irodafejlesztési projektjének, a GTC White House-nak a kivitelezése. Az épület a Váci úti irodanegyed szívében található a Váci út és a Dunyov utca sarkán, autóval és tömegközlekedéssel is könnyedén megközelíthető valamint mindössze 5 perc sétatávolságra van az Árpád-híd és Dózsa György út metró megállóktól.

A GTC White House koncepciójának részét képezi a 100 éves Schlick Ignác által alapított régi liftgyár (Felvonógyár) épülte is, ami teljes felújítást követőn közel 2.000 m2 egyedülálló, modern irodaterületet kínál. A történelmi épületrész része a 21.500 m2 A kategóriás prémium irodaépületnek, ami a LEED Gold minősítés várományosa. Az új épületrészben szintenként 2880 prémium irodaterület várja a bérlőket. A tervezett átadás időpontja 2018 Q1, a beköltözés pedig 2018 áprilisban lehetséges.

Okok, amiért a díjra érdemes

A GTC White House megfelel a legmodernebb irodai sztenderdeknek, de jellegében mindezt ötvözi az egykori Schlick-féle Felvonógyár hagyományaival, ami egyediséget kölcsönöz az épületnek a Váci úti folyosó irodaházaival szemben. Ezzel is kitűnik a magas minőségű irodapiac egyre szűkülő fővárosi kínálatból egyedülálló lehetőséget kínálva leendő bérlőinek, akik egy különleges épületet keresnek.

Szolgáltatások

A GTC White House a LEED Gold minősítés követelményeinek megfelelően lett tervezve. Az épület energiafelhasználását csökkenti a zöldtető, az esővíz újrahasznosítása és a korszerű hőszigetelés.

Az épülettől pár perc sétányira található 2 metrómegálló, valamint az 1-es villamos. 3 szintes mélygarázs 299 parkolóhely, több mint 150 kerékpártároló, zuhanyzók és elektromos-autó töltő állomás könnyíti meg a négy és a két keréken érkezők mindennapjait.

Az új épület homlokzatalakítása reflektál a loft épület meghatározó építészeti kialakítására. Kialakításra kerültek természetes fénnyel megvilágított belső udvarok valamint a legfelső szintekhez kapcsolódó teraszok is. 24-órás porta- és biztonsági szolgálat, bérlőknek dedikált konferencia terem és posta színesíti az épületben található szolgáltatásokat. A konferenciateremnek köszönhetően a bérlők hatékonyabb irodaelrendezést és kisebb alapterületet nyernek. 130 m2-es terasszal rendelkező étterem, kávézó és boltok kapnak helyet a földszinten, amik könnyen elérhetőek a lobbyból és a környező utcákból egyaránt.