Citizen Park

Képek

Az Év Tervezett Lakó Projektje 2016 Döntős


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Whitefield Management Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1135, Budapest Jász utca 36-40.

Ingatlan mérete: 12928 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2018


Rövid bemutatkozás

A 144 lakásos, 7 emeletes társasház tervezésekor a cél az volt, hogy mind a családosok, mind a párok, mind az egyedülállók otthonra találjanak nálunk. Minden lakás úgy került kialakításra, hogy könnyen mindenki a saját igényeihez tudja formálni őket, így 30-130 m2-ig, stúdiótól a kertes lakásokon keresztül a penthouse-ig minden típusú lakás megtalálható a házban.

A projekt különlegességét a házhoz tartozó 1600 m2-es parkosított belső kert és az abban kialakítandó játszótér adja, hiszen ritka, hogy ilyen nagyméretű, berendezett, és a lakóközösségnek átadott zöld felület tartozzon egy társasházhoz.

A ház a Béke tér, vagyis Angyalföld főterének a közvetlen közelében található, így szinte minden megtalálható a közelben, amire csak szükség lehet: óvoda, iskola, patika, orvosi rendelő, boltok, posta, bankok, stb. Mégis a lakók évezhetik az Angyalföldre jellemző már szinte kisvárosi nyugalmat.

A közlekedés is kiváló, a Lehel utcán keresztül könnyen elérhető a belváros mind autóval, mind tömegközlekedéssel. A környék különösen jól el van látva bicikliutakkal, így könnyen és biztonságosan megközelíthető Újpest, a Városliget, az Árpád hídon keresztül Buda, a Felső-rakparti bicikliúton keresztül pedig a Deák tér is.


Okok, amiért a díjra érdemes

• Kitűnő elhelyezkedés
• Saját park és játszótér
• Praktikus lakások
• Az igényes kialakítás és kitűnő elhelyezkedés ellenére is a könyékénél alacsonyabban tartott lakás árak


Szolgáltatások

A ház kialakításánál szempont volt, hogy praktikus keretek között maradva ugyan, de biztosítsunk a lakóknak az ismerkedésre alkalmas helyszínt, hogy olyan házat építsünk, ahol a lakók igenis ismerik a saját szomszédjaikat. Így a lobbyban várakozó- és beszélgetősarok kerül kialakításra, a közös kert pedig parkosítva lesz (növények, sétáló ösvény, szökőkút, padok), hogy mindenki pihenését szolgálja. Ezen kívül kialakításra kerül egy játszótér is, ahol mind a gyerekek, mind a szülők együtt lehetnek.
Természetesen parkolóhelyek és tárolók is rendelkezésre állnak majd, illetve biciklitároló is lesz a házban.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!