Az Év Tervezett Lakó Projektje

Elite Park

Cím: 1116, Budapest Barázda utca 5.
Tervezett megvalósítás éve: 2018

Rövid bemutatkozás

Az Elite Park Újbudán, a Budafoki út - Barázda utca - Szerémi út - Galvani utca által határolt területen épül meg.

A lakások átadása 2018 első negyedévétől várható.

A környék állandó fejlődés alatt áll, az itt zajló jelentős területfejlesztések közül eddig a szomszédos Velezda Park valósult meg. Célunk, hogy a továbbiakban az Elite Park határozza meg a környék építészeti arculatát.

A fejlesztés során az első ütemben 268 lakás épül fel, melyre az építési engedélyt a beruházó megszerezte a kivitelezés előkészítése jelenleg zajlik. A teljes beruházás során összesen 706 lakás épül meg 3 ütemben. Az ingatlanpiaci trendek alapján a második és harmadik ütemben jelentős áremelkedésre lehet számítani.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az Elite Park a tervtanács véleménye szerint építészeti remekmű. Ötvözi a jelenleg futó nyugat-európai lakóingatlan fejlesztések példaértékű céljait és eredményeit, valamint kiemelten figyelembe veszi az aktuális hazai ingatlanpiaci igényeket.

Kiváló befektetés, az Elite Park lakásai remek bérbeadási lehetőséget kínálnak az egyetemek és munkahelyek közelségének. A magas hozam mellett értéknövekményre is számíthat az, aki az első ütemben vásárol ingatlant.

Családbarát terek - Igényes, tágas, EU-komform, jól felszerelt játszótér épül a telken belül, a lakókat nem zavaró módon elhelyezve.

Szolgáltatások

Az Elite Park első ütemében egy V alakú épületben, négy lépcsőházban közel 268 otthon épül. A homlokzat a Barázda utca felé tájolt. A dél felé csökkenő tetősíkból következően az utcai fronttól csökken az épület magassága a 9.-től az 6. emeletig. Az ötödik emelettől azonos a szintek mérete. A legfelső szinten nagyteraszos, déli tájolású penthouse lakások kerülnek kialakításra. Minden lakás rendelkezik terasszal, erkéllyel, franciaerkéllyel.

A tervezők törekedtek az esztétikum és a funkcionalitás egységére. Fűtési rendszer kialakítása a telepítésre kerülő Főtáv hőközponton keresztül. A fűtés minden helyiségben szabályozható és a többi közművel együtt mérhető. Lépcsőházanként két személylift segíti a lakók kényelmét.

Az épület földszintjén kertkapcsolatos lakások, közös zöldterület, üzlethelyiségek és tárolók kerülnek kialakításra. A pinceszinten személygépkocsik és motorok parkolására alkalmas beálló helyek várják a vásárlókat. A be nem épített telek-részeken zöld felületeket alakítunk ki. Reményeink szerint valóban rászolgál majd projekt a „PARK" megnevezésre. Ezt segíti, hogy a Budafoki út felől 40 m széles zöld védősáv biztosítja majd a pihenni vágyó lakók kényelmét. A gyerekeket a kialakítandó játszótér várja.