Szervita Square

Cím: 1052, Budapest Szervita tér 8.
Ingatlan mérete: 14900 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2019
Kivitelezés / Fitout
DVM construction Kft.
Tervezés / belsőépítészet
DVM DESIGN Kft.
Projektmenedzsment
DVM DESIGN Kft.
Ingatlanfejlesztő
Horizon Development Kft.

Rövid bemutatkozás

A LEED Platinum környezettudatos minősítést megcélzó Szervita téri fejlesztés 2019-től 14.900 négyzetméteren kínál modern kereskedelmi- és irodatereket, valamint luxus lakóingatlanokat Budapest szívében.

A modern, 7-emeletes épület különleges formavilágával, könnyed, éteri szerkezetével és lágy homlokzatkontúrjaival két közteret köt össze egy közepén átfutó passzázzsal. Átlagon felüli bevilágítottságával, funkcionális és hívogató belső tereivel, rugalmas kialakításával, természetes arányaival, kozmopolita hangulatával, valamint kiváló vizibilitásával és megközelíthetőségével ideális iroda- és kereskedelmi központ a belvárosban, kiemelkedő márkaértéket képviselve bérlői számára.

A lokáció kiváló adottságai, valamint a beépített innovatív, fenntartható megoldások és környezettudatos technológiák garantálják az épület LEED Platinum szintű környezettudatos minősítését. Az egész környék revitalizálására irányuló fejlesztői törekvés része egy nagy közösségi tér és közpark létrehozása, amely az épületet és közvetlen környezetét köti majd össze. A különböző szolgáltatásokat és funkciókat elválasztó szinteltolás egy olyan elegáns, kortárs építészeti megoldás, amely a város szívében kialakuló élénk közösségi szféra kialakulásának is kulcsa egyben.

www.szervita.com

Okok, amiért a díjra érdemes

Könnyed, elegáns építészeti megoldásai, a megvalósulást követően várható társadalmi előnyei, és a belváros épített környezetében betöltött meghatározó helye okán
2015-ben a Szervita Square az ingatlanszakma döntése alapján az Év Építészeti Koncepciója díjat nyerte el (Resource Property Awards).

Szolgáltatások

• 300 parkolóhely a mélygarázs 6 szintjén
• külön bejárat és recepció az iroda- és lakófunkcióknak
• VIP valet parking
• étterem és kávézó
• 24/7 beléptetési rendszer, recepció és biztonsági szolgálat, CCTV
• a belváros szívében fellelhető minden szolgáltatás