Az Év Facility Management Cége

Dome Facility Services Group

Cím: 1023, Budapest Lajos 28-32

Rövid bemutatkozás

A Dome Facility Services Group több mint 13 éve nyújt teljes körű integrált létesítménygazdálkodási szolgáltatásokat a hazai ingatlanpiacon.
A facility management mellett Dome Energy és Dome Fit-out márkanév alatt energetikai és bérlemény kialakítási szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére, Dome Real Estate Consulting üzletágunk pedig teljes körű ingatlan- és FM tanácsadási szolgáltatást nyújt.
A Dome Csoport töretlen dinamikus fejlődésével mára a magyarországi létesítménygazdálkodási piac meghatározó szereplőjévé vált.


Okok, amiért a díjra érdemes

A 2016-os év sok tekintetben meghatározó mérföldkő volt számunkra.
Az idei évünk legbüszkébb pillanata az volt, hogy 2016. novemberében elnyertük az egyik legnagyobb autóipari üzemeltetési megbízást Győrben, amely Magyarországon a legnagyobb egybefüggő volumenű üzemeltetési megbízások egyike, közel 500.000 nm területen.
Ezen túl a 2016-os év meghozta számunkra a nemzetközi piacra való kilépést is, a 21st FM európai szövetség alapító tagjaként partnereinkkel jelenleg 7 közép-kelet és dél-európai országban kínálunk integrált, egységes, testreszabott szolgáltatásokat globális nagyvállalatok számára.
A szervezetet érintően is figyelemreméltó változást hozott 2016-os év, idén ugyanis létrehoztuk nevesítetten is a Real Estate Consulting üzletágunkat, amely ingatlan- és létesítménygazdálkodási tanácsadási szolgáltatásokat nyújt vállalati ügyfelek számára olyan szakértői feladatok ellátásával, mint pl. műszaki átvilágítási tanulmányok készítése, műszaki felmérések, költségoptimalizálás vagy ingatlanhasznosítás.
Ezen túl megkezdtük a teljes működésünket integráló új vállalatirányítási rendszerünk (SAP) és egy új FM szoftver(ArchiFM) bevezetését, és minőségirányítási rendszerünk felülvizsgálatát.
Kiemelt feladatként tekintünk a környezetvédelemre és a fenntarthatóságra, és az idei évben teljes jogú tagságot vállaltunk a BCSDH szervezetében. Egyik irodaházunk és üzemeltetése tekintetében sikeresen megszereztük a Breeam-in-use szerinti very good minősítést.
Nem csak a saját üzleti eredményeink érdekében dolgozunk sokat, hanem pl. a LEO-ban való szakmai részvételünkkel is aktív tagként támogatjuk a hazai létesítménygazdálkodási iparág fejlődését.
Emellett a Dome FSG szponzoráció keretében a kultúra területén is szívesen támogat fiatal tehetségeket, így az idei évben a New York-i Independent Music Awards legjobb latin dal kategóriában első díjat nyert magyar bossa nova énekesnő, Pátkai Rozina decemberben megjelenő új lemezéhez is anyagi támogatást nyújtunk.

Főbb ügyfelek, referenciák

Audi
Biggeorge Holding
CA Immo
CBRE
ConvergenCE
Erste
Eston
Európa Ingatlanbefektetési Alap
Flextronics
Fővárosi Törvényszék
OTP Ingatlanalap
Quehenberger
Raiffeisen Ingatlan Üzemeltető
RREEF