Az Év Property Management cége

Diófa Ingatlankezelő Kft.

Cím: 1013, Budapest Krisztina tér 2

Rövid bemutatkozás

A Diófa Ingatlankezelő Kft. 2014-ben azzal a céllal jött létre, hogy a Diófa Alapkezelő Zrt. által vagyonkezelt ingatlan portfólió állomány napi ingatlankezelési feladatait ellássa s minőségi szolgáltatást nyújtson mind az intézményi és magán befektetők mind pedig az ingatlanok bérlői számára.
Szervezetünk felépítése során arra törekedtünk, hogy megbízóink számára teljes körű ingatlankezelési szolgáltatást tudjunk nyújtani. Vezető munkatársaink irányításával retail, iroda és logisztikai központok property menedzsment feladatait látjuk el. Műszaki osztályunk segítségével facility management koordinációt végzünk illetve támogatást nyújtunk az ingatlankezelési divíziónk részére. Büszkék vagyunk arra, hogy műszaki osztályunk az elmúlt két évben több sikeres project management munkát bonyolított a megbízók megelégedésére.
Property management tevékenységünkkel jelenleg több mint 230.000 négyzetméter GLA-val rendelkező kereskedelmi ingatlan bérlői állományának üzleti tevékenységét támogatjuk.

Okok, amiért a díjra érdemes

A cég alapítását követő két évben sikerült a kezelt ingatlan állományt néhány ezer négyzetméterről több mint 230.000 négyzetméterre növelni. Az Alapkezelő növekedésével gyarapodik az általunk kezelt ingatlan portfólió is. 2016-ban 2 új irodaházzal és egy jelentős országos kiskereskedelmi hálózattal bővült az általunk kezelt ingatlanállomány.
Ezzel az eredménnyel nem, hogy felvettük a versenyt a nemzetközi ingatlan tanácsadó cégekkel de bebizonyítottuk versenytársaink számára, hogy 100% magyar tulajdonosi háttérrel, erős hazai szakmai gárdával képesek vagyunk a nemzetközi bérlői állományt a piaci sztenderdeknek megfelelően kiszolgálni.
Sikerességünket elsősorban rugalmasságunknak, megbízhatóságunknak és az átlátható ingatlankezelési folyamatainknak köszönhetjük. Folyamataink kidolgozása során arra törekedtünk, hogy földrajzi elhelyezkedéstől függetlenül bérlőink ugyanazon szolgáltatási színvonalban részesüljenek legyen szó retail, logisztikai központ vagy irodaházi környezetről.
Diverzifikált ingatlankezelési szolgáltatásunkat nem csupán kiváló szakemberekkel biztosítjuk, hanem a hozzá tartozó megfelelő informatikai háttérrel is, ami elengedhetetlen a hatékony ingatlankezeléshez.

Főbb ügyfelek, referenciák

Diófa Alapkezezlő Zrt.
Bérlői kör: Magyar Telekom, Avis, L'Oreal, Mondelez, Lufthansa, DM, H&M, Deichmann, Regus, MSCI, National Instruments.