AIG/Lincoln

KépekRövid bemutatkozás

Az idei évben több megbízónk írt ki üzemeltetési pályázatot az épületeire és ezek eredményeképpen a meglévő épületek mellé újak is kerültek. Ezek közül a legjelentősebb a GLL-tender volt, amin a kiírt összes ingatlan kezelését elnyertük. Ez nagy feladat és örülünk, hogy a GLL bizalmát elnyertük. 2015-re hasonlóan pozitív eredményeket várunk, reményeink szerint a kezelt ingatlanállományt számottevően tudjuk növelni.

Az AIG/Lincoln energia beszerzési portfóliója jelentősen növekedett 2014-ben: elektromos energia tekintetében 120 GWH-t, földgáz energia tekintetében pedig 9 millió m3-t szereztünk be.


Okok, amiért a díjra érdemes

A kollégáink, a tapasztalatunk és a komplex szemléletünk. Kezdve a mindennapi rutinmunkáktól a felmerülő nagyobb feladatokon át - amik nagy részét korábban valahol már megoldottunk - illetve a nagy jelentőségű ügyek (energia tenderek, átalakítások, több 10 ezer m2-es bérlők) gyors, szakszerű és hatékony megoldásáig.
A soklépcsős üzemeltetői-vezetői rendszerünk, illetve a tudatos törekvés napi szinten a bérlők és a tulajdonos kiszolgálására és a minőség folyamatos növelésére mind olyan hozzáadott értéket teremt, melynek versenyelőnye számunkra vitathatatlan. Jó érzés egy olyan csapat tagjának lenni, ahol mindenki számíthat a másikra. Csapatunk olyan, mint egy nagy család, mert mindenki tudja, hogy érkezik a segítség bármikor is van rá szükség.


Főbb ügyfelek, referenciák

GLL Partners: Roosevelt 7/8, BSR Center, Business Center 22
Immofinanz: Átrium Park, Haller Kert, Globe13, Xenter13, Office Campus, West Gate
Heitman: Alkotás Point, Science Park
Union Investment: Krisztina Palace
Deka Immobilien: Atrinova
LB Immo: Terra Park
CA Immo: IPWest
AIG/Lincoln Eastern Europe LLC: Market Central Ferihegy, The Quadrum
Bevezetésre került egy új komplex, átfogó üzemeltetési szoftver, amely egyetlen rendszeren belül kezeli a bérleti szerződéseket, a vevői és szállítói számlákat, az online és real-time üzemeltetési költség elszámolást és a hibabejelentő rendszert. Az emberi erőforrás igényünket ez jelentősen csökkentette és egyúttal növelte hatékonyságunkat és versenyképességünket a versenytársakkal szemben.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!