AddVal Kft / Artelia Kft.

KépekRövid bemutatkozás

Éles piaci verseny ellenére az általunk kezelt ingatlanokban több, mint 9.000 m2 területet adtunk át ebben az évben.
Meglévő szerződéseink közül több lejárt 2013-ban, melyeket kivétel nélkül meghosszabbítottak köszönhetően annak, hogy üzemeltetésünkkel, szolgáltatásainkkal meg vannak elégedve. Fontosnak tartjuk a színvonalas és gyors szolgáltatásnyújtást, a rugalmas és nyitott hozzáállást, a bérlői igények maximális kielégítését. Piaci igényeknek megfelelően például biciklitárolókat, tusolókat építünk ki, irodák hasznosítása mellett hostel is kiépítésre került.


Okok, amiért a díjra érdemes

Tevékenységünk során a legnagyobb hangsúlyt az ügyfélközpontúságra, bérbeadói és bérlői elégedettségre helyezzük. Speciálisabb bérlői igények kielégítésére is képesek vagyunk. Több, különböző tulajdonban lévő ingatlan portfóliót kezelünk, összesen több, mint 60.000 m2-en több évtizedes gyakorlati tapasztalattal. Erősségünk abban is rejlik, hogy cégünk a műszaki- és infrastrukturális szolgáltatások mellett többek között Property Management, beruházás- és projektmenedzsment,energiamenedzsment szolgáltatásokat is nyújt.


Főbb ügyfelek, referenciák

Bérbeadói oldalról: SEB ImmoInvest GmbH - Németország, List Group - Ausztria
Bérlői oldalról: PricewaterhouseCoopers Kft., Asus Magyarország Kft., Travel Service Kft, Európai Adóigazgatások Szervezete, ShiwaForce Zrt., Balcke-Dürr GmbH, Haza és Haladás Egyesület, MyCorporation Kft, Telemedia Kft, Eximbank Zrt, Corvinus Zrt,, Magyar Exporthitel Biztosító Zrt., Grundfos Kft, Gefco Kft., UTT Europe Kft.
Bevezetésre kerül egy online felületen keresztül elérhető alkalmazás, mely a bérlői kérések gyorsabb, hatékonyabb reagálását teszi lehetővé.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!