Terrapark C tömb

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

Terrafinanz

Üzemeltetés

Terrapark Kft.

Kivitelezés / Fitout

Terrapark Kft.

További szolgáltatók


Átadás éve: 2009Q1

Kialakított terület mérete: 8867 m²


Rövid bemutatkozás


A budaörsi Terrapark egyszerre biztosít magas színvonalú irodai munkahelyet és csendes természeti környezetet, ami jobb közérzetet és nagyobb munkakedvet eredményez.A C tömb az irodapark legmodernebb épülete.A Terraparkban modern, reprezentatív építészeti stílusban készültek a magas színvonalú irodaépületek. Az irodák műszaki felszereltsége kielégíti a legkorszerűbb irodai munkahelyekkel szemben támasztott követelményeket. Az irodaépületeken belül raktározási lehetőségek is vannak, sőt, kisebb laborok, tesztműhelyek is kialakíthatóak a bérlői igényeknek megfelelően.A nagyszámú felszíni és mélygarázsi parkolóhelyen biztonságosan és kényelmesen parkolhatnak a bérlők és a dolgozók, a kijelölt utcai- és vendégparkolók pedig ingyenesen állnak rendelkezésre.Okok, amiért a díjra érdemes

A Terrapark tiszta levegőjű, nyugodt munkakörnyezetet biztosít, távol a város zajától és a közlekedési dugóktól. Az M1-es s M7-es autópálya közelsége minimum fél óra megtakarítást jelent az autóval utazok részére.

A közelben megtalálható minden szolgáltatás: bevásárlóközpont, posta, étterem, bankok, fitness, kozmetika, orvosi rendelő.

A belvárosi irodaházakhoz képest sokkal kedvezőbbek a működési költségek, ami a költséghatékonyság fokozására irányuló vállalati törekvéseket nagyban elősegíti. A korszerű felszereltség, a zöld irodaépületek követelményeinek való megfelelés jelentősen csökkentik a fenntartási költségeket.

A legkisebb egyszemélyes vállalkozásoktól a hatalmas, több ezer m2 területet bérlő multinacionális vállalatokig, mindenféle cég számára ideális makrokörnyezetet biztosít az irodaház.


Szolgáltatások

Az irodapark által kínált extra előnyök:
Közvetlen fel- és lehajtó az M1/M7-es autópályákhoz
Dugómentes közlekedés
Közvetlen kapcsolódás a nyílt, helyi forgalomra
Saját, szerződtetett buszjárat, mely a bérlők által alakított menetrend szerint közlekedik
Éttermek, kávézók a közvetlen környezetben
Különböző sportolási lehetőségek
Csendes, zöldövezeti környezet
Ingyenes megjelenés az irodapark havi magazinjában
Közeli bevásárlóközpontok: Auchan, Tesco, Ikea , Media Markt


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!