TopSafe

Képek

Az Év Irodája 2016 DöntősCím: 2142, Nagytarcsa Szilas 5

Átadás éve: 2015 Q4

Kialakított terület mérete: 102 m²

Irodában dolgozók száma: 8

Bérlő cég: Tulajdonos: Topsafe Kft.


Rövid bemutatkozás

A TOPSAFE KFT. profilja partnereinek minőségi védőeszközökkel való kiszolgálása. A magyar tulajdonosok nagy hangsúlyt fektetnek a munkavédelem szakmai hátterére, mely elengedhetetlen a minőségi termékek forgalmazásához. A cég 2016-ban költözött Nagytarcsára, hogy egy 600 m2-es raktárnak és iroda + bemutatóteremnek köszönhetően, még gyorsabban és rugalmasabban tudja követni a piaci igényeket.
Alkalmazkodva a csarnoképület acélszerkezetes, indusztriális megjelenéséhez, Paller Eszter belsőépítész segítségével az iroda kialakítását is ebben a szellemben álmodtuk meg. Bontott tégla falakkal, látszó acélszerkezetekkel és elektromos védőcsövezéssel, csarnoklámpákkal integráltuk az iroda stílusát a környezetébe.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az iroda lokációja nem teszi lehetővé, hogy az alkalmazottak élvezzék egy belvárosi iroda által nyújtott olyan előnyöket, mint az éttermek, konditermek, ezért a vezetőség nagy hangsúlyt fektetett rá, hogy ezeket a lehetőségeket az iroda nyújtani tudja. Ezért található benne a dolgozók által használható konditerem, valamint egy tágas, közösségi főzésekre alkalmas konyha. Úgy érezzük, egy olyan munkakörnyezetet sikerült kialakítanunk, ahová mindenki örömmel jár be dolgozni.


Közreműködők

Belsőépítész

Paller Eszter

Irodabútoros

ZConcept Kft


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!