SOLINFO Lighting & Home

Cím: 1077, Budapest Wesselényi utca 6
Átadás éve: 2015 Q1
Kialakított terület mérete: 900 m²
Irodában dolgozók száma: 40
Mobil és üvegfalak
MOKO interior
Tervezés / belsőépítészet
NoamArt - Harrer Norbert Noam
Tervezés / belsőépítészet
Studio Arkitekter - Csap Viktor

Rövid bemutatkozás

Az elmúlt, több mint két évtized alatt megszerzett tapasztalat és tudás arra ösztönöz bennünket, hogy mindig újat és egyedülállót hozzunk létre. 2013 tavaszán a belváros szívében nyitottuk meg új lámpa - és bútor-bemutatótermünket, illetve design kávézónkat. A Solinfo Café egyben TOM DIXON shop by shop is. Két évvel később pedig hazánkban példa nélküli nemzetközi világítástervező irodával bővítettük portfóliónkat, mely kivételes hozzáértéssel szolgálja ki ügyfélkörünket. Így a csaknem 900 négyzetméteren elterülő bemutatóterem és iroda betekintést nyújt abba a világba, melyet munkánk során képviselünk.

Okok, amiért a díjra érdemes

A SOLINFO Lighting & Home 1990 óta foglalkozik professzionális világítástechnikai, bútor és kiegészítő design termékekkel, és mára a hazai, illetve nemzetközi belsőépítészek egyik elsődleges partnerévé vált. Forgalmazott termékpalettánkat a világ vezető gyártóitól válogatjuk össze, melyekkel hosszú távú elkötelezettséget vállalunk a kiváló minőség, az innováció és az egyediség érdekében. Számunkra egyaránt fontos minden munka és projekt, legyen az lakossági –magánház, vagy kereskedelmi –étterem, irodaház.
Célkitűzésünk, hogy ügyfeleink a legmagasabb színvonalú szolgáltatást kapják mind a világítás és belsőépítészeti tervezés, mind a termékválasztás során. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy mindig a megrendelőink igényeinek megfelelően állítsuk össze a terveket, koncepciókat, hozzáadva saját tapasztalatainkat, hozzáértésünket - mindezt a lehető legjobb személyes kapcsolat kialakítása mellett. Ennek nélkülözhetetlen részét képezi a megjelenésünk és környezetünk, mely maga a hitvallásunk a vizuális környezetkultúra nyelvére lefordítva. Hisszük és valljuk, hogy interaktív bemutatótermünk és irodánk tükre munkánknak és elkötelezettségünknek.