Millenáris Irodaházak

Képek


Szolgáltatók

Ingatlanfejlesztő

WING Zrt.

További szolgáltatók


Átadás éve: 2009Q1

Kialakított terület mérete: 10850 m²


Rövid bemutatkozás


A Millenáris irodaházak a Lövőház utca - Fény u által körülhatárolt területen a Millenáris Parkban helyezkednek el.

A parkban kávézók, konferencia központ és kiállítótermek találhatók. A Park épületei Magyarország 19. század végi, egyik leginnovatívabb gépgyárához, a Ganzhoz tartoztak és gyárként üzemeltek, míg maga a Millenáris Classic Irodaház volt a cég központja.

A Millenáris Irodaházak egyik utolérhetetlen tulajdonsága a kiváló elhelyezkedésében rejlik. A Rózsadomb lábánál elhelyezkedő irodaház együttes csupán 3 perc sétára fekszik Budapest egyik legnagyobb közlekedési csomópontjától, a Széll Kálmán tértől. Az irodaházak könnyedén megközelíthetőek autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. A budai központi elhelyezkedés a bérlők számára számos kulturális és szórakoztató, sportolási, valamint vásárlási lehetőséget kínál.A Classic épülete teljes felújítás alá került, és a legjobb minőségű technikai berendezésekkel lett felszerelve. Modern, jól hasznosítható irodaterületeket kínál közepes és nagy területigényű bérlők részére, akik élvezhetik majd a gyönyörű parki környezet adottságait. A Millenáris Irodaház közel 7000 m2 légkondicionált irodaterületet kínál 4 emeleten, őrzött mélygarázzsal.A Millenáris Avantgarde Irodaház „A” kategóriás irodaépülete a kulturális központnak számító Millenáris Park zöld területével van övezve. Az épület modern, magas minőségű irodaterületeket kínál bérlői részére, akik élvezhetik majd a gyönyörű parki környezet adottságait. A Millenáris Avantgarde Irodaépület 1150 m2 összterületű légkondicionált irodákat kínál a földszint fölött 6 emeleten. Az épület alatt mélygarázs, míg a földszinten kávézó található.Okok, amiért a díjra érdemes

- már az építkezés alatt magas bérbeadottság jellemezte;
- jelenleg is 99%-ban bérbe van adva;
- magas bérlői elégedettség,
- nagy arányú szerződéshosszabbítás,
- az esetleges üresedéseket követően szinte azonnali újra bérbeadás;
- egyedülálló, kedvelt lokáció


Szolgáltatások

24-órás biztonsági szolgálat, portaszolgálat,
mágneskártyás beléptető rendszer, őrzött mélygarázs, parkosított környezet, vendégparkoló, teakonyha, kávézó és edzőterem az Avantgarde épületben, valamint számtalan egyéb szolgáltatás a környező utcákban és a Mammut üzletközpontban.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!