Madách Trade Center

KépekÁtadás éve: 1994Q1

Kialakított terület mérete: 12000 m²


Rövid bemutatkozás


A Madách Trade Center a belváros szívében, a Deák tér közelében, mégis csendes környezetben, gépkocsi forgalomtól elzárt sétálóutcában, a közelmúltban továbbfejlesztett Madách Sétányon található. A Madách Trade Center két épületben, összesen 12.000 négyzetméteren kínál első osztályú irodaterületeket és üzlethelyiségeket.Az Madách Trade Center megjelenését a modern építészeti stílus és minőségi kivitelezés jellemzi. A Madách Trade Center két épületből áll, az A épületben nagyobb, míg a B épületben kisebb szintterületek a jellemzőek. A két, egymással szemben elhelyezkedő épületet az alattuk elterülő 3 szintes mélygarázs és a sétálóutca köti össze.Az épület folyamatosan követi az elvárásokat, a közelmúltban végzett jelentős felújításnak köszönhetően új, modern megjelenésű előcsarnok fogadja az ide betérőket. Az irodaterületek modernizálására a kiépítések alatt folyamatosan kerül sor.Minden bérelhető egység tea-konyhával és vizes blokkal van ellátva. A szobánként elhelyezett termosztátok egyedi hőmérséklet beállítási lehetőséget biztosítanak. A hűtés-fűtés az irodahelyiségekben elhelyezett parapet fan-coilokkal történik. Az ablakok nyithatóak, dönthetőek, és külső fényárnyékolóval vannak ellátva. Az irodaházon belüli ingyenes telefon mellékállomások működnek.

 Okok, amiért a díjra érdemes

Az irodaház a belváros szívében, a Deák tér közelében, mégis csendes környezetben, gépkocsi forgalomtól elzárt sétálóutcában található.

A Madách Trade Center üzemeltetése az épület megnyitása óta a bérlők zökkenőmentes munkáját hivatott biztosítani, és kiváló kapcsolatot tart fent a bérlőkkel.


Szolgáltatások

- Helyi üzemeltetés
- Karbantartó szolgálat
- Étterem
- Konferencia terem
- Mélygarázs, vendégparkoló, autómosó
- Biztonsági szolgálat


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!