7seasons Apartment’s Office

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Moodoo Design

Kivitelezés / Fitout

Therm-L 97 Bt.

További szolgáltatók


Cím: 1061, Budapest Király utca 8

Átadás éve: 2015 Q3

Kialakított terület mérete: 260 m²

Irodában dolgozók száma: 17

Bérlő cég: 7Seasons Apartments


Rövid bemutatkozás

A 7Seasons Apartments egy dinamikusan fejlődő, magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely apartment házat üzemeltet a belváros, Király utcájában. A vezetőség 2013-ban határozta el, hogy dolgozói számára új, a mai igényeknek maximálisan megfelelő irodát alakít ki.
Minket ért a megtiszteltetés, hogy a terveket elkészíthettük, illetve a kivitelezésben részt vehettünk. A mintegy 26 négyzetméteren kialakított iroda alapkoncepciója egy tér a térben játék. A befoglaló teret, mely egy beton dobozként aposztrofálható részben megtartottuk nyitott irodának, melyben a tematikusan összekapcsolódó munkakörök kaptak helyet, részben szeparáltuk az egyes funkciókat, de nem a megszokott módon teljes lehatárolással, ha nem kis dobozokat – házakat – építettünk a nagy belmagasságú térbe. A vizes helyiségek, konyha, tárgyalók és vezetői iroda mind különböző felületkezelésű, eltérő magasságú dobozokba kerültek, melyek így egy mini város érzetét keltik.- Az egyes dobozok úgy állnak a térben, mint a házak a nyílt utcán. Az dobozok különböző felületeket kaptak: kültéri vakolkat, díszítő festés, uni szín vagy éppen tölgy furnér.
A dobozokat összekötő „utca” valamint a nyitott terek játékos, harmonikus ugyanakkor különlegesen modern összhangja adja az irodának az egyedi hangulatát.


Okok, amiért a díjra érdemes

A belső tér, mint kültér megfogalmazás ritka interpretációja egy irodának. A gondosan válogatott burkolatok és felületek költséghatékony kivitelezést eredményeztek miközben harmóniájuk az egész teret érdekessé, különlegessé teszik.
Különféle ellentét-párokra építettük a tér designját, mint régi-új, sima-strukturált, hideg-meleg, melyek színekben, formákban és felületekben ritmikusan építiki fel a tér egészét.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!