Bartók Udvar II. ütem

Képek


Szolgáltatók

Projektmenedzsment

Céh Zrt

Tervezés / belsőépítészet

Építész Stúdió

Ingatlanfejlesztő

Infogroup

További szolgáltatók


Cím: 1115, Budapest Bartók Béla 105-113.

Ingatlan mérete: 23000 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2016


Rövid bemutatkozás

A Bartók Udvar a főváros egyik legsikeresebb irodafejlesztési projektje. A Dél-Buda ütőerén található, „A” és „B+” kategóriás irodaházakból álló együttes 4 épületében, jelenleg összesen 10.500 m2 irodaterülettel, 4.000 m2 kereskedelmi- és raktárterülettel szolgálja ki a bérlői igényeket. A meglévő 4 épület 100 %-ban bérbeadott.
A Bartók Udvar sikerének egyik kulcsa a kivételes elhelyezkedés. Az irodaház tömegközlekedési eszközökkel és gépkocsival egyaránt könnyen megközelíthető, a XI. kerületi kerékpárút hálózat pedig közvetlenül az épület előtt halad el. A belvárosból 15 perc alatt elérhető, több autópálya pedig alig 5 percnyi távolságban található. Az irodaépület-együttes számos autóbusz és villamos útvonala mentén helyezkedik el, szinte „saját” villamosmegállóval, illetve az M4 metró megállója is pár perc séta. A budai fonódó villamoshálózat, mely szintén az irodaház közelében halad el, közvetlen, átszállás nélküli kapcsolatot biztosít Óbuda és Újbuda között. Kelenföld vasútállomás, sőt a Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtér is könnyen megközelíthető.
A közvetlen környéken minden szolgáltatás egyszerűen és könnyen elérhető, legyen szó postáról, gyógyszertárról, piacról vagy ötcsillagos hotelről.
Az új épület bruttó 27.000 m2-es, 6 emeletes „A” kategóriás irodaház, földszint + 6 irodaszinttel, 1.200-3.200 m2 átlagos szintterülettel. A meglévő parkolóház 250 férőhelye mellé készül egy 240 férőhelyes mélygarázs is.
Az irodaszintek tervei a leghatékonyabb bérlői kialakításokat teszik lehetővé, duplafolyosós rendszerrel középen kiszolgáló területekkel, vagy akár a nagy egyterű irodákkal a természetes fényviszonyok megfelelő hasznosításával. 8 lifttel, gazdaságos közlekedő terekkel és így alacsony közös területi mutatóval bérlőbarát épület megvalósítása lehetséges.
Az épület értékesítése a közelmúltban kezdődött, előbérletben már több terület is megtalálta új felhasználóját. A kivitelezés tervezett kezdete: 2016. 2. negyedév, befejezése: 2017. 4. negyedév.


Okok, amiért a díjra érdemes

Kereskedelmi ingatlanfejlesztés, mely felveszi a versenyt a nem kereskedelmi ingatlan beruházásokkal.

Zöld: megcélzott minősítés a BREEAM „Very good”, ám az eddigi adatok szerint akár az „Excellent” szint is elérhető lesz. Gondos tervezéssel, alkalmazkodva a külső körülményekhez és a bérlői igényekhez. Többek között emelt biciklitároló hely számmal, elektromos-autó töltéssel, kiváló árnyékolástechnikával, megújuló energia hasznosításával, aktív zöldfelületekkel.

Elegáns: kitűnő minőségű kivitelezés, az elegáns munkakörnyezet megteremtése, színvonalas közösségi terekkel. Az épület a külső környezet megjelenését is előnyösen befolyásolja.
Ütemezhető: a tervezés során fontos szempont volt a piaci igényekhez való alkalmazkodás. Így az épület 3 ütemben is megépülhet vagy akár lehetséges a teljes projekt egyszerre történő kivitelezése.

Innovatív: Az épületen nyílászárós és függönyfalas felületek váltják egymást a benapozottság teljes hasznosítására. A külső árnyékolók és a különleges színezett üvegezésű árnyékolás egyedülálló ezen a piacon. Az épület egyes gépészeti megoldásai is újdonságot jelentenek majd az irodapiacon.

Finanszírozható: a kivitelezés és az üzemeltetés költségeinek számítása egyaránt hangsúlyos, a hatékony működtetés pedig a hosszú távú megtérülést pozitívan befolyásolja, emellett a bérlők számára is vonzó tényező.

Felhasználóbarát: a bérlői igényeknek megfelelően alakítható irodai területek, melyekhez több helyen és több szinten teraszok is tartoznak, a budai hegyekre nyújtva tökéletes kilátást. Emellett több belső zöld felület gondosan megválasztott növényzettel, melyeket a bérlők is szabadon használhatnak, az intimitást és a közösségi érzést kitűnően ötvözve.

Igényes architektúrájú: a Bartók Udvar új épülete egyrészt hatékony másrészt finom avantgárd stílusjegyeivel egyedi épület, visszahúzott homlokzati elemekkel, egyedi teraszokkal, a 6. szinten emelt belmagassággal.


Szolgáltatások

• Parkolóház 250 gépkocsi beállóval
• Mélygarázs 240 parkolóhellyel
• Vendégparkolás
• Külső biztonsági kamera rendszer
• Parkosított belső udvar
• Wi-fi
• Étterem és kávézó, kerti kiüléssel
• Bankfiók és automata
• Élelmiszerbolt - Tesco Expressz
• Raktárlehetőség
• Kerékpártároló, öltöző, zuhanyzó
• Autómosó
• Elektromosautó-töltő
• Központi tárgyaló
• Szelektív hulladékgyűjtés és újrahasznosítás
• Fénymásoló szalon
• Bikram jóga
• Kizárólagos tetőterasz használat a felső szinteken


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!