Prestige Hotel Budapest

Képek


Szolgáltatók

Üzemeltetés

Avantgarde Hotel Kft.

Kivitelezés / Fitout

METO Èpítő Zrt.

SOLINFO Lighting & Home

Tervezés / belsőépítészet

NAADAM Kft.

Petur Studió Bt.

StudioLoft Bt.

További szolgáltatók


Cím: 1051, Budapest Vigyázó Ferenc utca 5.

Átadás éve: 2015 Q2

Ingatlan mérete: 4700 m²


Rövid bemutatkozás

Klasszikus elegancia a mai kor igényeire szabva – ez a Prestige Hotel Budapes, mely 2015 tavaszán nyitotta meg kapuit 85 szobával. Kialakításában megőrizték az épület tipikus monarchiabéli karakterét, így a szobák egy 6 emelet magas belső körfolyosóról nyílnak impozáns látványt nyújtva a különleges belső térre. A lobby egyedi design bútoraiban a klasszikus budapesti múlt századi nagypolgári elegancia köszön vissza. Relaxációs zóna, konferenciaterem, Szalon és a szállodában üzemelő Costes Downtown étterem a legmodernebb csúcsgasztronómiával kényezteti a vendégeket.
Az igazi elegancia a részletekben lakozik: a borostyán színű recepciós pult mögötti falat egyedi SICIS üvegmozaik díszíti, a gránit burkolaton márványintarzia fut végig, a szobákban található egyedi tervezésű szófákat és ottománokat pedig Olaszországban gyártották. A lobby elegáns IPE Cavalli bútorai és fali lámpái, a Swarowski kristályok, és a csillogó padlómozaik között elfogja az érkezőt a századfordulós nagypolgári életérzés.
A vintage stílust a modernitással, a klasszikus békebeli eleganciát és a legújabb technikai vívmányokat kiválóan ötvözik a szálloda szobáiban, melyek 4 kategóriában kerültek kialakításra: standard, deluxe, executive és lakosztály. A szobák tereit prémium minőségű Harlequin Leonida Velvet textilek uralják.
A Prestige Hotel Budapest éttermi együttműködő partnere a Costes Downtown étterem, amely 60 férőhellyel, látványkonyhával, és séfasztallal is várja a gasztronómia rajongóit.
Az épület tervezőjéről, Hild Józsefről elnevezett konferenciaterem 40 fős, exkluzív megbeszélésekre és rendezvények befogadására alkalmas, modern audiovizuális technikával rendelkezik. Különlegessége az Angliában készült, kézzel festett egyedi arany tapéta, valamint a gyönyörű kristálycsillár és fali lámpák. Az gépjárművel érkező vendégek kényelméről egy 29 férőhelyes, háromszintes mélygarázs is gondoskodik.


Okok, amiért a díjra érdemes

Egy egykori Hild palota renoválásánál nincs könnyű dolga a kivitelezőknek. Megőrizni a klasszikus eleganciát, mégis a mai kor szállodai kor igényeiire szabni nehéz feladatnak tűnik elsőre, de a Prestige Hotel Budapest csapata könnyedén megoldotta ezen kihívást. A tavaszi megnyitás óta nem csak a tapasztalat mondatja velünk, hogy jó munkát végeztünk,mindez sikeres volt, de a vendégek visszajelzése is ezt tükrözi. A Prestige Hotel Budapest nem csak megőrizte a monarchiabeli kor jellegzetességeit, de képes kielégíteni a 21. század emberének igényeit. Büszkék vagyunk rá, hogy a rengeteg frappáns építészeti megoldással elkészült szállodánk a gyakorlatban is jól működik, melyet különféle statisztikák igazolnak, például a Tripadvisor 5. helyének megszerzése és megtartása. A minőség nem volt alku tárgya nálunk. Belsőépítészeink a közösségi terek és a szobák berendezésénél is aprólékos munkával választották ki a legkülönlegesebb és magas minőségű anyagokat. Ugyanez az elv vezérelt minket az étterem kialakításánál így büszkék vagyunk rá, hogy házunkban található az első Michelin csillagos étterem a Costes testvére a Costes Downtown. Ételkülönlegességeik, melyek mind kifogástalan alapanyagokból készülnek, "zöldebb jövőt" hirdető fali függőkertjük, borospincéjük, látványkohájuk és séfasztaluk láttán biztosak voltunk a közös munka sikerében. Ám magas fokú színvonalú szolgáltatásink sora itt még nem áll meg! Vendégeinket 40 fős konferenciateremmel, Szalonnal, Relax és Fitness teremmel, 24 órás Recepció és Concierge szolgáltatással, 24 órás szobaszervízzel, mosatással, tisztítással, vasalással, 3 szintes mélygarázzsal,catering- és bankett szolgáltatásokkal, transzferrel, koncert, színházjegy értékesítéssel, autóbérléssel, csomagmegőrzéssel, vezeték nélküli internet hozzáféréssel, nemdohányzó szobákkal várjuk! A célunk az egyensúlyok, az ízlésesség és a minőség, a szolgáltatások biztosítása és az exkluzív elegancia megteremtése a Prestige Hotel Budapestben.


Szolgáltatások

A szálloda 85 szobával, 40 fős konferenciateremmel, Szalonnal, Relax & Fitness teremmel, Costes Downtown fine dining étteremmel, 24 órás Recepció és Concierge szolgáltatással, 24 órás szobaszervízzel, mosatással, tisztítással, vasalással, 3 szintes mélygarázzsal,catering- és bankett szolgáltatásokkal, transzferrel, koncert, színházjegy értékesítéssel, autóbérléssel, csomagmegőrzéssel, vezeték nélküli internet hozzáféréssel, nemdohányzó szobákkal várja Vendégeit!


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!