Jog Office

Képek


Szolgáltatók

Irodabútor

Dimex Uno Kft

Kivitelezés / Fitout

Neo Creator Invest Kft

Tervezés / belsőépítészet

SIS Installation Kft

További szolgáltatók


Cím: 1137, Budapest Szent István körút 18.

Átadás éve: 2015 Q3

Kialakított terület mérete: 397 m²

Irodában dolgozók száma: 13

Bérlő cég: Neo Max Home Kft.


Rövid bemutatkozás

Exkluzivitás, intimitás, elegancia. Budapest pezsgő üzleti életének centrumában, - pár percnyire a bíróságoktól, a Parlamenttől, és a Nyugati Pályaudvartól - a Vígszínház árnyékában, a Szent István krt. 18. második emeletén, büszkén tekint a körút fényeire a Jog Office.

Irodánk azzal a szándékkal várja 2016. januárjától vendégeit, hogy ügyfelei számára a klasszikus üzleti életnek megfelelő, de egyben modern munkakörnyezetet kínáljon, amely képes a XXI. század követelményeinek igényeit kielégíteni. Vendégeink az irodánkban történő tartózkodásuk ideje alatt olyan vállalati kultúrával rendelkező miliőben találkozhatnak, tárgyalhatnak partnereikkel, amely légkör biztosítja az üzleti találkozó sikerét.

A Jog Office a budapesti közösségi irodák közül egyedülálló módon kínálja vendégei számára 5 db, egy órára is bérelhető, exkluzív irodáit, melyek egyaránt alkalmasak az 1 személyes munkavégzésre, de akár 3 személyes tárgyalások lebonyolítására is. Bérelhető irodáink mellett a Jog Office számos ügyvédi iroda állandó székhelyéül is szolgál, így klienseink számára akár többnyelvű sablonszerződéseket is módunkban áll rendelkezésre bocsátani.

Nagyobb létszámú tárgyalások és meetingek, vállalati továbbképzések esetére bátran ajánljuk partnereinknek a 4-6, illetve 8-10 személy befogadására is alkalmas tárgyaló helyiségeinket, ahol egyedi, kézzel készített bútorainkon túlmenően, akár teljes körű titkársági szolgálatot is tudunk nyújtani partnereink számára.


Okok, amiért a díjra érdemes

A régi idők hagyományait idéző polgári ház első tulajdonosa Jellinek Alfonz neves műgyűjtő volt. Neki köszönhetjük többek között a XX. század elejének stílusában készített előszoba bútorunkat is, melyet recepciónk előterében helyeztünk el. A II. Világháború idején e házban élt és dolgozott Mácsai István festőművész, Mácsai Pál színművész édesapja, akinek olyan híres festményeket is köszönhetünk, mint a „Balatoni fények (Szigliget)”. Ennek fényében nem csodálkozhatunk, hogy a több mint 100 éves múltra visszatekintő épületegyüttes gyönyörű, eklektikus stílusban épült lépcsőháza, az „egy nap a városban” weboldalon, méltán kapta meg a 2. Helyezését.

A fentiek tükrében igyekeztünk megőrizni a kor kulturális és építészeti jegyeit, belecsempészve a 21. század modern stílusát, hogy így elégítsük ki partnereink igényeit, de ne romboljuk le a régmúlt idők miliőjét. Továbbá törekedtünk a lehető legoptimálisabb fényviszonyok elérésére is. Az üvegfalaknak köszönhetően a természetes napfény teljes egészében átjárja az épület belső tereit, ezzel is biztosítva kollégáink jobb közérzetét. Ezt továbbgondolva, a környezetvédelem érdekében világításunkat is energiatakarékos izzókkal látjuk el és elektromos hűtési - fűtési rendszerrel biztosítjuk a környezetszennyezés minimalizálást. A bontás következtében keletkező törmeléket, az építés folyamán újrafelhasználtuk, a hulladék mennyiségének redukálása érdekében.

További érdekességként megemlítendő egyedi gyártású bútorzatunk, a kézzel készített és egyedi tervezésű mosdókagylók, illetve a rejtett beágyazású üvegfalak is, amelyet világvárosok nevezetességeinek sziluettjei ékesítenek. A több, mint ezer darabból álló, kézzel készített bőrburkolat méltán tükrözi a hely kifinomult és exkluzív voltát. Célunk elsősorban a múlt értékeinek megőrzése és a XXI. századi igények kielégítése volt, mindezzel egy elegáns, kellemes, és jó hangulatú munkahelyet teremtve.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!