Loxon Solutions

Képek


Szolgáltatók

Tervezés / belsőépítészet

Moodoo Design

További szolgáltatók


Cím: 1134, Budapest Dévai utca 26-28

Átadás éve: 2015 Q4

Kialakított terület mérete: 1076 m²

Irodában dolgozók száma: 93

Bérlő cég: Loxon Solutions Zrt.

Irodaház: Dévai Irodaház


Rövid bemutatkozás

Cégünk egy rendkívül dinamikusan fejlődő banki szoftver fejlesztési szférában működő 100%-ig magyar tulajdonban lévő vállalkozás. Munkavállalói összetételét tekintve javarészt Y generációs cég vagyunk. A nemzetközi piacon tett kutatásaink során felismertük, a megfelelő dolgozói környezet fontosságát és szükségszerűségét, mely hitünk szerint javítja az abban alkotók hatékonyságát.

Tiszteljük a tradíciókat ugyanakkor haladunk a korral. Ennek a mottónak mentén szerettünk volna egy új környezetet biztosítani dolgozóink számára. A Loxon Solutions Dévai utcai több, mint 1000 négyzetméteres irodáját a Moodoo Design csapata tervezte és keltette életre. Az ergonomikus térszervezés mellett egy szerkezetelvű irodai kialakítást készített a design csapat, mely megmutatja az épület és a térbe bekerülő elemek valódi szerkezetét, felvállalva azok csomópontjait, ezzel biztosítva egy rendkívül modern teret. A nyitott álmennyezet, a mobil térelválasztók, pihenő, telefonáló boxok, a nappali könyvespolc kialakítása mind ezen gondolat mentén készültek.

Az irodatér közel 70 %-a open office jelleggel működik, melyből jelentős, több, mint 200 négyzetméternyi területet kreatív tárgyalókként, rekreációs területként használunk.
Dolgozóink így a számítógépes munkaállomásoktól pár lépésre otthonosan érezhetik magukat, feltöltődhetnek, inspirálódhatnak. hagyomány-őrzők vagyunk a tekintetben, hogy a design egy része a 60-70-es évek ülőbútorai felújítva, újrakárpitozva, újragondolva, ezt kiegészítve a mai pubokban, bárokban látott anyaghasználattal, zártszelvény struktúrákkal, OSB lapokkal, raklapokkal.


Okok, amiért a díjra érdemes

Új irodánk azon kevés magyarországi irodák egyike, melyben szinte minden bútor és térbútor egyedi tervezésű. Az irodai székeket leszámítva a Moodoo Design csapata minden részletet maga álmodott és valósított meg. Számunkra és a tervezők számára nem az jelentette a kihívást, hogy sorozatgyártott irodai termékekből ízlésesen összeválogassa a megfelelő darabokat, hanem, hogy minden egyes részletet a többihez tervezzen, ezzel kialakítva a térben a lehető legnagyobb harmóniát. Így nem kellet megalkuvásokat kötnünk anyag és színhasználatban, hanem a kirakós minden darabját pontosan a helyére tudtuk illeszteni. Emellett ez a tervezési mód sokkal költséghatékonyabb, mint a design cégek által kínált bútorok beszerzése, ugyanakkor a kézi munkával, szinte prototípusként gyártott térbútorok nagyfokú egyediséget biztosítanak az irodatérnek. Ez, a jóval több energiát és kreativitást igénylő tervezési folyamat meghozta gyümölcsét: olyan irodában dolgozhatunk, mely nem hasonlít a többi, 2015-ben kialakított munkatérhez.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!