Broadway Residence társasház

KépekCím: 1077, Budapest Csányi 9-11

Ingatlan mérete: 2710 m²

Tervezett megvalósítás éve: 2017


Rövid bemutatkozás

A Broadway Residence lakásai Budapest Belvárosának egyedi adottságaival rendelkezik. A VII. kerület Csányi u. 9-11. szám alatt megvalósuló lakóház elhelyezkedése biztosítja a hangulatos nagyvárosi életforma minden előnyét.

A kiváló tömegközlekedés, a város szívének és látványosságainak közelsége fontos szempont mind az itt élők mind a befektetők számára.

A lakások belső kialakításánál figyelembe vettük a most, oly divatos rövidtávú lakáskiadásban gondolkodók elvárásait. Így a Broadway Residence remek befektetési lehetőséget nyújt.

A társasházban 57 kulcsra kész, gépesített konyhával felszerelt lakás, és 4 szerkezet kész üzlethelyiség kerül kialakításra, valamint tárolók és a pinceszinten garázsbeállók.

Az épület 1-4 szintjén általános lakószintek, a felső 2 szinten nagy teraszos lakások lesznek.

Tömegközlekedési szempontból kiválóan megközelíthető a projekt. Andrássy úttól 5 perc gyalogosan, Király utca 2 perc, Oktogon 10 perc. Kisföldalatti 5 perc.


Okok, amiért a díjra érdemes

Budapest belvárosában, közvetlenül az Andrássy út és a pesti Broadway szomszédságában, magas presztízsű életérzés, nyugalmas környezet, díszkert, kiváló infrastrukturális ellátottság, teraszos / erkélyes lakások, PH lakások, Belváros közelsége, változatos lakásméretek és elrendezések. Kiváló befektetés külföldi és magyar vevőknek.


Szolgáltatások

Az épületben 4 üzlethelyiség kerül kialakításra a lakók és a környéken élők számára. Az épületben kerékpár tároló és babakocsi tároló kerül kialakításra. Egyedi építészeti megoldások, belső díszkert.

Mivel a környék szolgáltatási infrastrukturája annyira kiterjedt hogy azzal érdemben nem tudnánk versenyezni, az épület alapvetően hatékony (hatékony alaprajzok), minőségi és modern lakókönyezetet alakít ki a klasszikus környezetben. Fiatalos design, minőségi anyaghasználat.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!