Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

Corvin Technology & Science Park

Cím: 1082, Budapest Bókay 36-42.
Ingatlan mérete: 25000 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2016
Ingatlanfejlesztő
Futureal

Rövid bemutatkozás

Corvin Technology & Science Park

A Corvin Technology & Science Park kivitelezése 2015 év eleje óta nagy lendülettel halad és ezzel megkezdődött a nagyszabású Corvin Sétány program keleti lezáró tömbjének a beépítése. A 25 ezer négyzetméter bérbeadható alapterületű irodaház 2016 végére készül el. Az új központ ad majd helyet a Nokia Networks Globális Technológiai Központnak, így az ország egyik legnagyobb informatikai és telekommunikációs K+F központja lesz. Ez az egyik legnagyobb bérbeadás a válság óta a hazai irodapiacon.

Az épületet a széleskörű nemzetközi alkotói közösség díjas (FIABCI, 2006) Zoboki-Demeter és Társai építész iroda tervezte. Különleges technológiai elvárásokat teljesít az A-kategóriás irodaházakon belül is; kiemelkedően magas elektromos kapacitással, kiépített kettős betáppal, ergonomikus, előválasztóval ellátott lift rendszerrel és BREEAM-tanúsítvánnyal. Az épület kimagasló kvalitásai, a hipermodern kutatólaboratórium a legkorszerűbb munkakörnyezetet nyújtja a kutatás-fejlesztési munkához. A parkolási igényeket a mélygarázson kívül külön a Nokia számára épülő parkolóház biztosítja, az épület földszintjén pedig éttermek foglalnak majd helyet. A földszinti nyitott terek a sétány gyalogosforgalma számára is átjárhatók lesznek, így az irodaház tökéletesen integrálódik a városi szövetbe. Az építkezés során a romos épületeket elbontják, az irodaház átadásáig a környék felújításra szoruló épületeinek renoválása is megtörténik. A sétányt lezáró új irodakomplexummal egyidejűleg jövőre elkészül az oda vezető parkosított sétányszakasz is Andor Anikó tájépítész tervei alapján. Ezáltal megvalósul a 800 méter hosszú gyalogos kapcsolat a József körút és a Szigony utca között.
A Corvin Technology & Science Park a különleges igények kiszolgálásában is ideális megoldást nyújt, hiszen a Corvin Negyedben 100 üzlet és a szolgáltatások széles köre megtalálható, köztük számos teraszos étterem, kávézók, pubok, fitnesz-wellness központ és mozi.Okok, amiért a díjra érdemes

A Corvin-negyeden található a Corvin Technology & Science Park inspiráló munkakörnyezet.


-a belváros elhelyezkedés
-a kiváló megközelíthetőség
-a teljes körű szolgáltatások (vásárlás, étkezés,sport,kikapcsolódás
-az emberközpontú, modern munkakörnyezet
-a bővülési lehetőségek
-a környezettudatos, minősített, zöld irodaházak miatt ez a komplex fejlesztés egyedülálló és sikeres az ingatlan piacon.


A Corvin Negyed célja, hogy újjáélesszük a Budapest szívében található Józsefváros építészeti, szociális, gazdasági és kulturális életét a 22 hektáros, komplex területfejlesztés által.
A Corvin Sétány nemzetközileg elismert és díjazott helyszín, elnyerte az International Property Award Best Mixed Use Development Europe díját és első helyezést ért el a FIABCI magyarországi tagozatának ingatlanfejlesztési nívódíj pályázatán. 2014-ben pedig Magyarországon elsőként nyerte el a város- és ingatlanfejlesztési szakma Oscar-díjaként emlegetett elismerést, az Urban Land Institute Global Awards for Excellence díját.

Szolgáltatások

Szolgáltatások


Több, mint 100 üzlet és szolgáltató egység szolgálja a Bérlők és az itt élők kényelmét:

A Corvin Plaza számos üzletével, szolgáltatásaival, éttermeivel, a Corvin Gastro éttermeivel, kávézóival, pékségeivel, zöldség bolttal, cukrászdával és szórakoztató részeivel a Duma Színházzal, a Grunddal, a Rock Caféval és a Las Vegas Casinoval várja az ide érkezőket.

A Life 1 Fitnesz-wellness központ 2600 m2-en várja a sportolni és pihenni vágyókat úszómedencével, fitness -és wellness részleggel és extra szolgáltatásokkal.

Konferenciatermek elérhető közelségben:

Corvin Mozi, Corvin City Inn, Dumaszínház, Pázmány Egyetem IT kar.

Megújjult emberközpontú terek, parkosított területek, zöld teraszok.

Kitűnő parkolási lehetőségek mélygarázsokban és felszínen egyaránt.

Kiváló tömegközlekedés, belvárosi lokáció Budapest szívében. Pár perc sétára a körút M3 metró Corvin-negyed megállója, ugyanitt a legforgalmasabb villamos vonal a 4/6-os megállója. Mindez elérhető a Liszt Ferenc repülőtértől 20 percre autóval.