Az Év Ingatlanfejlesztése

Corvin Corner Tower

Cím: 1082, Budapest Futó 31-33.
Átadás éve: 2015 Q1
Ingatlan mérete: 6122 m²
Ingatlantulajdonos
Futureal

Rövid bemutatkozás

Corvin Corner Tower

A Corvin Corner Tower a Corvin Sétány projekt harmadik iroda ütemének épülete, mely közvetlenül a Mediaworks Tower mellett található. A Futó és a Práter utca sarkán elkészülő irodaépület tervezésénél figyelembe vettük a minőség és a gazdaságos üzemeltetés lehetőségének ötvözését, így született meg egy gazdaságos, mégis 'A' kategóriás környezetet nyújtó épület terve, ami a BREEAM tanúsító rendszer szerinti "Very good" minősítést is elnyerte.

A Corvin Corner Tower gyorsan és egyszerűen megközelíthető, a Corvin Negyed szolgáltatásai (bevásárlás, sport, szórakozás, éttermek) pedig csak néhány lépésre találhatóak.

A sarki elhelyezkedés kiváló láthatóságot biztosít, a Corvin Corner Tower letisztult, sallangoktól mentes homlokzata decens eleganciát sugároz.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Corvin-negyeden található a Corvin Corner Tower irodaház inspiráló munkakörnyezet:


-a belváros elhelyezkedés
-a kiváló megközelíthetőség
-a teljes körű szolgáltatások (vásárlás, étkezés,sport,kikapcsolódás
-az emberközpontú, modern munkakörnyezet
-a bővülési lehetőségek
-a környezettudatos, minősített, zöld irodaházak miatt ez a komplex fejlesztés egyedülálló és sikeres az ingatlan piacon.


A Corvin Negyed célja, hogy újjáélesszük a Budapest szívében található Józsefváros építészeti, szociális, gazdasági és kulturális életét a 22 hektáros, komplex területfejlesztés által.
A Corvin Sétány nemzetközileg elismert és díjazott helyszín, elnyerte az International Property Award Best Mixed Use Development Europe díját és első helyezést ért el a FIABCI magyarországi tagozatának ingatlanfejlesztési nívódíj pályázatán. 2014-ben pedig Magyarországon elsőként nyerte el a város- és ingatlanfejlesztési szakma Oscar-díjaként emlegetett elismerést, az Urban Land Institute Global Awards for Excellence díját.


Szolgáltatások

Szolgáltatások


Több, mint 100 üzlet és szolgáltató egység szolgálja a Bérlők és az itt élők kényelmét:

A Corvin Plaza számos üzletével, szolgáltatásaival, éttermeivel, a Corvin Gastro éttermeivel, kávézóival, pékségeivel, zöldség bolttal, cukrászdával és szórakoztató részeivel a Duma Színházzal, a Grunddal, a Rock Caféval és a Las Vegas Casinoval várja az ide érkezőket.

A Life 1 Fitnesz-wellness központ 2600 m2-en várja a sportolni és pihenni vágyókat úszómedencével, fitness -és wellness részleggel és extra szolgáltatásokkal.

Konferenciatermek elérhető közelségben:

Corvin Mozi, Corvin City Inn, Dumaszínház, Pázmány Egyetem IT kar.

Megújjult emberközpontú terek, parkosított területek, zöld teraszok.

Kitűnő parkolási lehetőségek mélygarázsokban és felszínen egyaránt.

Kiváló tömegközlekedés, belvárosi lokáció Budapest szívében. Pár perc sétára a körút M3 metró Corvin-negyed megállója, ugyanitt a legforgalmasabb villamos vonal a 4/6-os megállója. Mindez elérhető a Liszt Ferenc repülőtértől 20 percre autóval.