GlaxoSmithKline

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1124, Budapest Csörsz u. 43.

Átadás éve: 2015 Q1

Kialakított terület mérete: 1650 m²

Irodában dolgozók száma: 200

Bérlő cég: GlaxoSmithKline Kft.


Rövid bemutatkozás

A GSK budapesti irodájának átalakításnál két fontos célkitűzésünk volt: a munkavállalók igényeinek leginkább megfelelő ingatlan és környezet kiválasztása, valamint hogy a vállalat letisztult, egységes identitását tükröző SMART működésű irodát tudjunk kialakítani
A berendezési projekt vezetője Keresztes Ágnes volt, és egy keresztfunkcionális csapattal együttműködve biztosítottuk, hogy folyamatos legyen a kapcsolattartás a cég stratégiai vezetésével valamint a HR osztállyal. Az ingatlanszakmai, valamint projekt monitor feladatok ellátásával a JLL-t bíztuk meg.
Miután felmértük a dolgozók szokásait, a főbérlő irodaházzal történő folyamatos konzultáció után a meglévő irodánk felújítása mellett döntöttünk.
A felújításnál az alábbi kritériumoknak kellett megfelelnünk:
- Fontos volt számunkra, hogy a régi irodát ért kritikákat, melyek szerint az nem elég színes és inspiráló a munkavállalók számára, kijavítsuk.
- A korábbinál hatékonyabb munkavégzés: csapat-asztalokat alakítottunk ki, valamint olyan munkaállomás-blokkokat, ahol a keresztfunkcionális csapatok igény szerint rugalmas módon tudnak együtt dolgozni.
- Rugalmas munkavégzés lehetősége: az iroda minden pontján elérhető a biztonságos WiFi hálózatunk.
- A kommunikáció javítása, a felesleges e-mailek és megbeszélések kiküszöbölése: megszüntettük az irodákat, és egyterű irodát hoztunk létre.
- A GSK értékei közül kiemelkedő szerepet tölt be az átláthatóság, ezért a vezetői irodák megszüntetése mellett a tárgyalók falait is üvegfalakra cseréltük.
- Az energiaszint fenntartásának lehetősége: rekreációs szobákat alakítottunk ki, alternatív munkatereket hoztunk létre a tetőteraszon megosztható mobilhálózattal, és munkára is alkalmas, berendezésű konyhák segítségével.
- Kis telefonboxokat és pihenőszobákat alakítottunk ki az elmélyült munkavégzés biztosítására.


Okok, amiért a díjra érdemes

- A költözések kezdete előtt tájékoztató workshopokat tartottunk a kollégáknak az új működési modell sajátosságairól.
- Az átmeneti időszakban is odafigyeltünk arra, hogy a munkakörülmények kiemelkedőek maradjanak.
- Top kategóriás bútorokat tesztelhettek egy hónapon keresztül. A relax bútoroknál figyelembe vettük a zajszűrés funkciót is, és a székeket úgy válogattuk, hogy azok rendelkezzenek megfelelő kar- és deréktámasszal, és állítható ülőlappal.
- Álló magasságig állítható, automata Kinnarps asztalokat választottunk, a Hermann Miller székek közül pedig kétféle méretet, az eltérő méretigényű kollégáknak. Az ergonomikus székek kiválasztásánál az Europa Design segítségét is igénybe vettük.
A résmentes zajszűrés érdekében:
- Zajmentes Milliken padlószőnyeget és automata küszöbbel ellátott tömör faajtókat választottunk.
- A tárgyalók falait födémtől födémig szigeteltettük.
- Ecophone hangszigetelő panelek kerültek felszerelésre, így jelentősen javult beszédértés.
A légtechnika fejlesztési korlátai miatt a teljes növényzetet hidrokultúrásra cseréltük, ezáltal nőtt a levegő páratartalma, és kellemesebb a hőérzetet.
Kényelem és egészség-megőrzés:
- Elegendő mennyiségű parkolót és biciklitárolót biztosítunk.
- A zuhanyzó lehetővé teszi a napközbeni vagy munka előtti rekreációt.
Környezettudatosság:
- Automata kapcsolók a mellékhelységekben és fénymásoló szobákban.
- Mozgásérzékelő csapok a mosdókban.
- Új vízautomata berendezések.
- Multifunkcionális nyomtatógépek a minimális papírfelhasználásért.
Az irodafelújítás-projekt rendkívül sikeresnek mondható. Az összes alkalmazott irodafejlesztési eszköz használatban van; nincsenek kihasználatlan terek és tárgyak. A havi belső elégedettség-mérő kérdőívben kapott visszajelzéseket beépítjük az iroda életébe. Egy kismama- és távmunka-barát munkahelyet tudtunk kialakítani, amely megfelel a vállalat értékeinek (egyszerűség, átláthatóság, vevőfókusz), és nagyon népszerű külföldi kollégáink körében is.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!