Samsonite Kereskedelmi Iroda

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1051, Budapest Bajcsy-Zsilinszky út 12.

Átadás éve: 2015 Q3

Kialakított terület mérete: 94 m²

Irodában dolgozók száma: 4

Bérlő cég: Samsonite Hungária Kft.

Irodaház: City Center


Rövid bemutatkozás

Az iroda kereskedelmi központként funkcionál, 2015 tavaszán találtunk rá, a központi lokáció, márkaboltjaink közelsége és a szimpatikus üzemeltetés voltak a döntő érvek a szerződés megkötésekor. A munkálatok kezdetekor a bérlemény még szinte szerkezetkész állapotban volt. Célunk a nagy térérzet megtartása mellett a munkaállomások elszeparálása is volt, emellett szerettünk volna egy kis tárgyalót is kialakítani a partnerek fogadására.
Megjelenésében hűen tükrözi a márkaboltjainkra is jellemző letisztultságot, eleganciát, és a magas minőséget. A bútorok színeiben visszaköszön az üzletekben is használt coco bolo szín, emellett pedig a fehér szín a domináns.
Büszkeségünk, a lounge egyik falán berendezett termék bemutató, ahová legnépszerűbb táskáinkat helyeztük el. A lounge különlegessége a formabontó kivitelezés a plafonon, ahol pár csövet meghagytunk, ezzel is mozgalmasabbá téve az irodát. Ez a megoldás multibrand üzletünk, a Trunk & Co üzletek kialakítására emlékeztet.


Okok, amiért a díjra érdemes

A funkcionalitás mellett helyet kap az egyediség, természetesen a Samsonite-tól megszokott eleganciában. Az irodába érkező vendégek kényelmes környezetben a legnépszerűbb táskáink társaságában fogyaszthatják el italukat.
Az iroda kialakítása barátságos, családias hangulatot áraszt, ahová az üzleteinkben dolgozó kollégák is örömmel érkeznek.
Az üzletekből ismert anyagok és kivitelezési módok használata egy egységet teremt a hálózaton belül, így az irodánk szerves részét képezi a cég működésének, melyet az ott dolgozók csak erősítenek.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!