ArgonSoft Kft.

Képek


Szolgáltatók

További szolgáltatók


Cím: 1133, Budapest Váci út 76

Átadás éve: 2015 Q4

Kialakított terület mérete: 320 m²

Bérlő cég: ArgonSoft Kft.

Irodaház: Capital Square


Rövid bemutatkozás

Cégünk, az Argonsoft Kft. egyedi szoftver- és rendszerfejlesztéssel foglalkozik, létszámunk dinamikusan nő. Új irodánk tervezésénél és kialakításánál tehát szerteágazó igényeket, speciális célokat kellett szem előtt tartanunk. Fontos volt, hogy munkatársaink kellemes, motiváló környezetben dolgozhassanak, de ügyfeleink és leendő új szakembereink számára is attraktív, már megjelenésében innovatív hozzáállást sugalló kialakításra törekedtünk.

A tervezés 2015. júliusában kezdődött a kulcsszerepet betöltő munkatársak bevonása, a menedzsment folyamatos, koncepcionális részvétele mellett. Így a bútorok kiválasztásában és a kivitelezési egyeztetések során is konszenzusos megoldások születhettek, egyes dizájnelemek a munkatársak kreativitását dicsérik. A kivitelezés szeptemberben indult el, november elején pedig már be is költözhettünk.

Az irodában jelenleg 30 szoftverfejlesztő és IT specialista dolgozik. Az egy légterű irodában 3 munkaszigetbe csoportosítva összesen 36 munkaállomás lett kialakítva. Ez a megoldás segíti a projektcsapatok szeparálódását és a közös munka ösztönzését, ugyanakkor nincsenek elzárva a közösség többi részétől.

A közösségi terek létrehozásánál a munka és a rekreáció egyensúlyának megteremtése volt a vezérelv. Az irodai tér tengelyében kialakított, egyedi bútorokkal berendezett break-out terek a számítógépes munkán túl egyeztetésekre, beszélgetésre is alkalmasak. A pihenő-/játszószoba megfelelő teret biztosít pihenésre és kreatív gondolkozásra; csocsó, darts, Xbox, karaoke és társasjátékok segítik a kikapcsolódást. A munkanap végén az iroda átalakul közösségi térré.

Tárgyalóink egyike konzervatív, elegáns, a másik lazább, modern stílusjegyekkel került kialakításra. A konyhában minden adott a kényelmes étkezéshez, és zuhanyzók is kiépítésre kerültek a kerékpárral, vagy más aktív sportolásból érkező munkatársaknak. A clean desk policy irányelveit szem előtt tartva pedig mindenkinek külön értékmegőrző szekrényt biztosítunk.


Okok, amiért a díjra érdemes

Olyan irodát szerettünk volna, mely az IT világ aktuális elvárásainak megfelelő designt és környezetet biztosít meglévő és leendő kollégáink számára, letisztult, a szokásosnál kevésbé harsány módon. Több olyan belsőépítészeti megoldást alkalmaztunk, mely munkatársaink és vendégeink felé a cég értékrendjét és arculatát tükrözi.

Számunkra kiemelten fontos munkatársaink egészségének megőrzése és védelme. Ezért jól használható, ergonomikus, csapatmunka-barát operatív tereket hoztunk létre. A természetes fény maximális kihasználása, a hangszigetelés, az állítható magasságú bútorok, a vízautomaták elhelyezése mind-mind ezt a célt szolgálja.

Az iroda esztétikai megjelenése inspiráló, finoman dekoratív és újszerű. A szekrényeken arculatunk színei, a kék és a sárga köszönnek vissza, a logó geometriai formái pedig megjelennek az ülőfülkékben, melyek egyszerre hangulati és funkcionális elemei az irodának.
A különböző munkaszigetek eltérő színvilága megteremti a szükséges szeparációt, de mégis egységes, harmonikus összképet teremt a teljes irodatérben. A munkatársak által tervezett szófelhők a cég értékeit reprezentálják, és „argonsoftossá” kiegészített Rejtő képregény díszíti a pihenőszobát. Az egyedileg tervezett és gyártott szekrények, egyéb bútorok, valamint dekorációs elemek az adottságként jelen levő kör keresztmetszetű pillérek hangulatát követik, így teremtve harmóniát az iroda belső formavilágában.

Az iroda a think-work-play modellnek megfelelően támogatja a munkatársak kreatív gondolkozását, a tervezést, az egyeztetéseket (think), a szoftverfejlesztést (work), valamint a munka közbeni és utáni kikapcsolódást és feltöltődést (play). Hamar megszerettük és belaktuk új irodánkat. Egyértelműen nőtt a csapaton belüli kohézió, jobb, oldottabb a hangulat, az egyeztetések könnyebben, gyorsabban folynak. Az utóbbi hónapban az ügyfelek és partnerek is inkább hozzánk jönnek megbeszélésre. Számunkra egyértelmű, hogy megérte változtatni!


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!