Az Év Ingatlanfejlesztése

Helvetic Clinics

Cím: 1065, Budapest Révay utca 12.
Átadás éve: 2015 Q3
Ingatlan mérete: 3600 m²
Üzemeltetés
Accent Hotel Management
Ingatlanfejlesztő
DVM group
Kivitelezés / Fitout
DVM group

Rövid bemutatkozás

A Helvetic Clinics évek óta a világ élvonalába tartozik a csúcsminőségű fogászati szolgáltatások kategóriában. Komplex in-house szolgáltatásokat nyújtó budapesti klinikáját 2015-ben nyitotta meg. Az épület egy rebuilt-to-suit koncepció keretében került megújításra, amely építészeti megoldásaival, és átgondolt üzleti koncepciójával már a megnyitást követő első 3 hónapban visszaigazolta a tulajdonosok elképzeléseit.

A Révay utca 12. szám alatti épület a belváros szívében, az Andrássy úttal párhuzamosan, az Opera és a Bazilika közötti összekötő utcában található. A környezet a belvárosi lokáció minden előnyét nyújtja: megközelíthetősége ideális mind tömegközlekedéssel, mind autóval; magas szintű, sokrétű szolgáltatások teljes sora érhető el innen pár perces sétával; nem is beszélve a külföldi vendégek számára oly fontos turisztikai látványosságok közelségéről.

A tulajdonos, a fejlesztő és a kivitelező környezettudatosság iránti elkötelezettsége a beépített innovatív technológiák használatában is megmutatkozik: a tetőn elhelyezett napkollektorok hozzájárulnak a használati melegvíz előállításához, a LED lámpák az energiahatékony világítást, a perlátorok az optimalizált vízfelhasználást segítik. A központi épületfelügyeleti rendszer szobánként képes irányítani minden elektromos és gépészeti rendszerelemet.

Okok, amiért a díjra érdemes

A különböző szállodafoglalási oldalakon és a TripAdvisor-on olvasható visszajelzések, valamint az első hónapok üzleti sikerei egyértelműen jelzik, hogy az ingatlan lokációja, a kialakítás esztétikai és technikai értéke és a szolgáltatások sokrétűsége találkozik a legmagasabb felhasználói igényekkel.

Példaértékű, ahogyan a projekt megvalósítása során a régmúlt építészeti értékei találkoztak a modern, letisztult stílussal, a funkcionalitással, és a technikai kiválósággal. Mindez hozzájárult ahhoz is, hogy a Helvetic Clinics a nemzetközi klinikai rangsorban is világelsőként értékelt fogászati klinikává váljon. https://www.globalclinicrating.com/dental/hungary

Szolgáltatások

A karakteres külső megjelenésű, hullámosan ívelő, restaurált történelmi homlokzat mögött egy teljesen felújított, kettős funkciójú épület került kialakításra, amelyet egyrészt bentlakási lehetőséget is kínáló, a legmodernebb technikával kiválóan felszerelt fogászati klinikaként, másrészt egy minden kényelmet kiszolgáló, háromcsillagos hotelként üzemeltet (53 szobával és 3 tetőteraszos, panorámás apartmannal) az Accent Hotel Management.

A két funkció tökéletesen kiegészíti egymást, hiszen a főváros legkomplexebb szolgáltatásait nyújtó svájci fogászati klinikát elsősorban hétköznapokon keresik fel a - jobbára külföldről érkező bentlakó - vendégek, így a hétvége estéit a városba látogató turisták tölthetik meg, ezáltal optimalizálva a szálloda kihasználtságát, üzemeltetési hatékonyságát.