OPUS Kft.

KépekCím: 1139, Budapest Váci út 99.


Rövid bemutatkozás

Az OPUS Kft. – jogelődeivel együtt – már több mint három évtizede, 1979. óta tevékenykedik a létesítménygazdálkodás, épületüzemeltetés, fit out és a személy- és vagyonvédelem területén. Szolgáltatásaink mára az ország egész területére kiterjedtek.

Tudjuk, hogy sikereink záloga munkavállalóink elégedettsége és jó közérzete, ennek érdekében 2015 évben új teljesítményértékelési és ösztönző rendszert vezettünk be. Emellett cégünk új innovatív, modern irodaházba költözött, ahol munkatársaink esztétikus, kellemes környezetben dolgozhatnak.

Megbízóink jelentős részével hosszú távú, több mint három éves munkakapcsolatot ápolunk.
Megbízhatóságunk és rugalmasságunk eredményeképpen az idei évben növelni tudtuk Ügyfeleink számát, emellett több szerződésünket is meghosszabbítottuk illetve bővítettük.


Okok, amiért a díjra érdemes

Idei évben célul tűztük ki partnereink energiateljesítményének javítását.
Elkötelezettek vagyunk a környezetünk védelme és a fenntartható fejlődés iránt.
Az általunk bevezetett és működtetett energiairányítási rendszer 2015. évben elnyerte az ISO 50001:2012 minősítést, melynek következtében az alábbi előnyöket tudjuk nyújtani Partereinknek.

• csökkenő energiafogyasztás, kisebb energiaköltségek,
• jobb üzleti teljesítmény,
• biztonságosabb energiaellátás,
• javuló jogszabályi megfelelés,
• innovációösztönzés,
• emelkedő vállalati presztízs, növekvő versenyelőny, motiváltabb munkatársak.

A 2014 évben bevezetett online 0-24 órás HelpDesk rendszerünk továbbfejlesztése eredményeképpen Ügyfeleink igényei szerint, személyre szabott megoldásokat kínálunk. Az üzletágunkban dolgozó kollégáink a mobil eszközökön is futó rendszerünk használatával az ügyfeleink azonnali, online tájékoztatását valósítják meg.

Társaságunk az ezévi szervezeti bővülésnek, átalakításoknak és folyamat-racionalizálásoknak köszönhetően növelni tudta a szolgáltatási hatékonyságát, erősítette szakmai hátterét, ezáltal - Vevői visszajelzéseink alapján - emelte szolgáltatási színvonalát.


Főbb ügyfelek, referenciák

AVIS Budget
BKV
CPI Hungary
Erste Ingatlan
Fővárosi Önkormányzat Csarnok és Piac Igazgatósága
Genpact
Nemzeti Adó és Vámhivatal
Parlament
Vodafone Magyarország
CIB Bank
K&H Bank
TLA irodaház
LIBRI


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!