AGCO Hungary Kft.

Képek


Szolgáltatók

Növénydekoráció

Green Office Kft.

Irodabútor

Haworth Hungary Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1117, Budapest Budafoki út 91-93.

Átadás éve: 2015 Q2

Kialakított terület mérete: 722 m²

Irodában dolgozók száma: 92 +

Bérlő cég: AGCO Hungary Kft.

Irodaház: IP West


Rövid bemutatkozás

Az AGCO a világ egyik vezető mezőgazdasági felszereléseket gyártó cége, amely komplett mezőgazdasági megoldásokat nyújt az agrárszakma képviselőinek. A cégcsoport traktorjait, kombájnjait és más mezőgazdasági felszereléseit a világ számos pontján gyártják, és 140 országban értékesítik. Olyan világvezető agrár-márkák erősítik a cég portfólióját, mint a Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® és a Valtra®.

Az AGCO Hungary Kft. 1800 m2 összterületű budapesti IT Szolgáltató Központja 2012 márciusában nyitotta meg kapuit az IP West irodaházban, azonban a központ formailag már 2011 júniusában megkezdte működését. Az irodában dolgozók folyamatosan kapcsolatban állnak a környező országok AGCO képviseleteivel, koordinálva az ügyfelek kéréseit, és a zavartalan szolgáltatások lebonyolítását.Főbb tevékenységek az irodán belül a számítógépes programozás, beszerzés és projektmenedzsment.

A projekt első fázisában, 2012-ben egy hagyományosabb elrendezésű, blokkosított jellegű irodatér koncepciót alakítottunk ki ügyfelünk részére majd 2015 II. negyedévében egy közel 725 m2-es terület megújítására kaptunk megbízást.

Ennek során a korábbi irodatér elrendezés átkoncepcionálásával és új lounge bútorok hozzáadásával kollaborációs tereket hoztunk létre és módosítottuk a korábbi elrendezést , ezáltal a lehető legköltséghatékonyabb módon az iroda térfrissítésen esett át, eredményül pedig egy organikus elrendezésű irodaberendezés született a dinamikusan fejlődő cég igényeire szabottan.

A projekt kiválóan reprezentálja, hogy átgondolt irodabútorozási megoldásokkal, átkonfigurálással, dinamikusan kombinálható bútorok hozzáadásával valamint színkoncepció frissítéssel egy teljesen új iroda-design alakítható ki drasztikusabb befektetés nélkül is.


Okok, amiért a díjra érdemes

Az AGCO nagy hangsúlyt fektet a speciális szakértelem és innovációk fejlesztésére, a kiváló minőségű termékek és kifogástalan szolgáltatások nyújtására, így a dolgozóbarát munkahely kialakítása is a vállalati stratégia elengedhetetlen része, ennek függvényében került sor az irodatér átalakítására is.

Az egyterű, blokkosított irodatér-koncepciót a piaci trendeknek megfelelően a funkcionalitás-design kettősét szem előtt tartva módosítottuk. A trapéz formájú asztalok lehetővé tették a blokkok formai átcsoportosítását, így helyet szabadítottunk fel a relaxációs/kollaborációs zónák számára.Többfunkcióssá tettünk egyes bútorelemeket, azzal, hogy a munkaállomásoknál lévő guruló konténerekre és a folyosókon található alacsony tárolószekrényekre ülőpárnákat helyeztünk, így plusz ülőfelületeket nyertünk.

A hangszigetelt paravánokkal szegélyezett lounge bútorok a munkatársak által közösen vagy akár egyénileg a vendégek által is használható tárgyaló és pihenő helyei a megnövekedett kommunikációs igényekre válaszolnak.

A magasított asztalok és bárszékek dinamikusabbá teszik az összképet , a technikailag kiválóan felszerelt tárgyalószobák mellett pedig lehetőség nyílik informális és formális megbeszélések lebonyolítására akár a nyitott térben is. A blokkok között elhelyezett állítható magasságú mobilis körasztalok is a munkatársak közötti interakciót segítik valamint mozgásra, helyváltoztatásra késztetik a dolgozókat. Remek felületként szolgálnak egy közös projektmegbeszéléshez,vagy akár egy játékos feltöltődéshez során is.

Az irodatérben és az egyes munkaasztalok közötti tárolókon elhelyezett növénydekorációk otthonos jelleget kölcsönöznek a térnek, javítják az iroda belső levegő minőségét, ezáltal az ott dolgozók komfortérzetére, teljesítményére és egészségére is pozitív kihatással vannak.

Összességében a térfrissítés során a cég arculati színeinek felhasználásával sikerült a dolgozók igényeire szabott optimális irodai berendezést kialakítanunk költséghatékony módon.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!