McCANN Erickson Budapest

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

FITOUT ZRT.

Tervezés / belsőépítészet

Plusdesign Studio Kft.

További szolgáltatók


Cím: 1077, Budapest Wesselényi utca 16

Átadás éve: 2015 Q3

Kialakított terület mérete: 1000 m²

Irodában dolgozók száma: 90

Bérlő cég: McCANN Ericson Budapest

Irodaház: Central Udvar


Rövid bemutatkozás

A McCANN Budapest hazai és külföldi ügyfelek számára szállít innovatív szemléletű komplex reklámkampányokat, digitális és stratégiai megoldásokat. Számos márka, illetve termék esetében a regionális piacra is dolgozunk – ez sok esetben akár 8-10 országot is magában foglal.

A 2014-es év több nagy változást is hozott az életünkbe. Elindítottuk a CRAFT-ot, amely egy professzionális utómunka stúdió. Ennek köszönhetően számos produkciós munkát házon belül tudunk levezényelni. Az év második felében pedig összeolvadtunk a szintén az IPG csoporthoz tartozó Lowe GGK és FCB reklámügynökségekkel.

A hirtelen közel 100 fősre duzzadt állomány egy, az addiginál jóval nagyobb és élhetőbb munkakörnyezetet kívánt - ahol természetesen és harmonikusan dolgozhatunk együtt és segíthetjük egymás munkáját.

Így találtuk meg és vettük be a dinamikusan lüktető, belvárosi Central Udvar Irodaház egybenyitott II. emeletét. A kollégákkal szoros együttműködésben dolgoztuk ki a modern, mégis barátságos enteriört. Figyelembe vettük az egyterű iroda előnyeit és hátrányait, ezért négy nagyobb és négy kisebb tárgyalót alakítottunk ki. A nagyobbakat szakmánkhoz kapcsolódó neves személyiségekről neveztük el, ezzel is inspirálva az alkotási folyamatot.

McCANN


Okok, amiért a díjra érdemes

A belsőépítészeti alapkoncepció jól tükrözi a McCANN csapatának friss szellemiségét, és rendezett stílusát. A low budget és a szűk kivitelezési határidő miatt az álmennyezethez nem nyúlhattunk, de nagy hangsúlyt kapott a modulszőnyegből kialakított egyedi rajzolat, ami az egész területen egy jellemző „húzást” ad, és ez a hálózata befut a zárt irodákba is.

A monokróm alap mellett jól tudtuk használni a falfelületeken a kék, narancs, pisztácia - a McCANN és CRAFT arculatának színeit. A festett falak és az újra felhasznált printek mellett egyszerű lécvázból kialakított burkolattal alakítottunk ki több falfelületet, ami pl. a lift előterénél otthonosabb hangulatban fogadja a vendégeket és dolgozókat. Az itt megjelenő üvegtábla térelválasztókat is megmozgatva, átforgatva újra felhasználtuk – ezek egyben whiteboard felületekként is kihasználhatók.

A csapatra jellemző a játékosság, az open office rendszer, stúdiók mellett olyan műfüves szobák is megvalósultak, mint a phone room, vagy ping-pong asztalos tárgyaló, bár az asztalt eredeti funkciójában használják kikapcsolódásként.

Plusdesign


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!