Sasad Liget Lakópark 3. ütem

KépekCím: 1118, Budapest Beregszász u. 8.

Ingatlan mérete: 15000 m²


Rövid bemutatkozás

A Sasad Liget Lakópark a XI. kerületben, a Sas-hegytől délnyugatra fekvő lankás dombhát (Sasad) kertvárosi lakóövezetében épül, a Beregszász, Rodostó és a Nagyszeben utca által határolt, több mint 10 hektáros területen. A lakópark környezete infrastrukturálisan kitűnően ellátott, a közvetlen közelben iskolák, bankok, bevásárlóközpont, rendelő, gyógyszertárak találhatóak, a belvárosba való gyors és egyszerű bejutást pedig számos autóbuszjárat valamint a nemrég átadott M4 Metró biztosítja.

Egyedi lakásaink a 40 nm-es egy hálószobástól a 144 nm-es tágas penthouse-ig terjedő széles kínálatban elérhetőek. Több mint 106 féle alaprajzból lehet választani. Lakásaink kulcsrakészen, gépesített konyhabútorral, a Vevő igényei szerint kialakítva kerül átadásra.
Okok, amiért a díjra érdemes

Az első és második ütem sikerét követően folytatódik a Sasad Liget lakópark sikertörténete, a Biggeorge Property Zrt. a Sasad Liget 3. ütemével tér vissza. A korábbi ütemek közel 500 lakása elégedett lakóknak ad otthont. Az új és leendő vevőink számára a már jól bevált változatos építészeti megoldások és kiváló elrendezésű otthonok nyújtják majd az korábbi ütemek színvonalát.
213 lakás 4 épületben, 106 féle alaprajzzal.
Világos konyhák és fürdőszobák.
A zöldre néző hatalmas teraszok, a 285 cm-es belmagasság, a nagyméretű ablakfelületek és a lakások több irányból történő benapozottsága, már a korábbi ütemekben is sikerrel vizsgáztak. A kor igényeit szem előtt tartva a III. ütemben még nagyobb hangsúlyt kap az energiatudatosság. Az előírásokat már a korábbi ütemeken is meghaladó mértékű hőszigetelést tovább vastagítjuk, a nyílászárókat 3 rétegű üvegezéssel látjuk el, a meleg víz előállítás rásegítéséhez napenergiát hasznosító kollektorokat helyezünk el a tetőkön.


Szolgáltatások

25% beépített 75% zöld terület


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!