::progressive:: reklámügynökség

Képek



Cím: 1066, Budapest Nyugati tér 1.

Átadás éve: 2015 Q2

Kialakított terület mérete: 460 m²

Irodában dolgozók száma: 40

Bérlő cég: Progressive Studio Kft.


Rövid bemutatkozás

A ::progressive:: reklámügynökségnél dolgozó 40 szakember 3-10 fős projekt csapatokba szervezve évente több száz reklámkampányt alkot Ügyfeleink számára, így az új irodánk tervezésénél legfontosabb szempont a csapatmunka támogatása volt. A reklám a kreativitásról szól, így az inspiráló környezet kialakítása alapvető igényként merült fel. A további sarokpontok a tiszta design, a természetközeli anyagok használata és a környezettudatosság volt.
Az iroda a Skála Metró irodaház 6. emeletén található. A kialakításért és a teljes tervezésért a kreatív csapatunk volt felelős.
Az együttműködő munkakörök egymással egybefüggő (de igény esetén elválasztható) terekben kapnak helyet. Az iroda a környező épületek felett helyezkedik el, az épület homlokzata üveg, ezért rengeteg természetes fény árad az irodába. A fényárt és térérzetet hangszigetelt üvegfalak használatával tartottuk meg.
Az irodában több, 1-2 személyes alkotó helységet is kialakítottunk. A csapatmunka nem helyhez kötött, az iroda informatikai rendszere támogatja a távmunkát: minden adatunkat saját vállalati felhőnkben tároljuk.
A szint szabálytalan alaprajzát előnyünkre fordítottuk: középen a Nagytárgyaló kap helyet, itt szó szerint körbevesz minden látogatót kreativitás. E köré az üveg test köré szerveztük a funkciókat. A munkaállomások az ablakok mellett, a tárgyalók az épület magja felé helyezkednek el.
Az üvegfelületek víztisztán állnak, a festett falakra munkatársaink alkotásai kerültek. A bútorok és a padlóburkolat természetes hatásúak fa és fű elemekkel. Az üvegfalak parapetén a padló burkolata fut.
A környezettudatosság fontos szempont volt ezért döntöttünk a LED alapvilágítás mellet és alakítottuk ki a szelektív hulladékgyűjtőket.
A jó hangulatról az irodában kiépített, a munkaállomásokról és okostelefonokról vezérelhető, zónákra osztott hifi rendszer, a feltöltődésről az irodához tartozó 160 m2-s panoráma terasz gondoskodik. A terasz kövezete az épületben egységes, ezen nem lehet változtatni.


Okok, amiért a díjra érdemes

Legjobban a Csapat véleménye adja át, miért is szeretünk itt lenni:

„Szuper a kilátás, az iroda tágas, egyáltalán nem multinacionális, otthonos (a szék is olyan, mint amit otthon is használok), a dekoráció nem unalmas, inspiráló.”
„Zöldek vagyunk, nagyon sok a növény is, ami megint csak szerethetővé teszi az irodát.”
„Ha unom a nyüzsgést, csak elbújok a csí szobában, ahol még saját hifi is van.”
„A teraszunkat mindenki irigyeli, nyáron megszámlálhatatlanul sok estét töltöttünk kint beszélgetésekkel, természetesen csak munkaidő után.”
„A tágas konyhában végre elférünk, igazi közösségi eseménnyé váltak a mindennapi ebédek.”
„Kilátás, kilátás, kilátás!”
„Leginkább a reggeleket szeretem a teraszunkon, amikor a város felett a reggeli napsütésben iszom a nap első kávéját.”
„Szeretem az új irodánkban a nyitott tereket, hogy sok a fény. Plusz, hogy a város szívében van.”
„Nyitott az iroda.”
„Állat a kilátás.”
„Óriási teraszunk van, ahol a nyári estéken, munka után jó iszogatni, beszélgetni.”
„Színes, de egyszerű.”
„Mindennek meg van a helye, de minden átlátható.”
„A nagy tárgyaló a központ és köré rendeződik minden.”
„A teraszon vannak raklap bútoraink, általunk ültetett növények és a konyhában sörcsap.”
„Előttünk/alattunk a város.”
„Gyönyörű a napfelkelte és a napnyugta is innen.”
„Kikukucskálva a monitorom mögül pont rálátok a városra. Elég inspiráló.”


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!