Sherbiny Engineering Kft.

Képek


Szolgáltatók

Kivitelezés / Fitout

Elszer Inveszt Kft. - Irodaház-tulajdonos és Generálkivitelező, www.rezgombos.hu

Label Door Kft. - üvegfal, üvegajtó, www.labeldoor.hu

Mobilia SH Kft. - asztalos munkák, www.mobilia.hu

www.attkovacsphotography.squarespace.com - Kovács Attila - fotó

Tervezés / belsőépítészet

Sinkó Viktória - Lakberendező, enteriőr tervező, www.sv-homedesign.hu

Irodabútor

Smart Office Solutions Kft. - Bene Irodabútorok

További szolgáltatók


Cím: 2100, Gödöllő Szabadság tér 1

Átadás éve: 2015 Q2

Kialakított terület mérete: 225 m²

Irodában dolgozók száma: 8-22

Bérlő cég: Sherbiny Engineering Kft. (tulajdonos)


Rövid bemutatkozás

Cégünk tulajdonosai első látásra beleszerettek ebbe a 225 m2-es tetőtéri irodába a gödöllői Rézgombos Irodaházban. Bár akkor még két különálló irodahelyiség volt, csupán csupasz betonfalakkal és aránytalanul kevés ablakkal, de a rengeteg szabálytalan ferde fallal határolt tér különleges hangulata elvarázsolta őket. Ezért választották ezt az irodát első európai központjuk helyszínéül. Mérnöki szolgáltató iroda vagyunk, olaj- és gáz, valamint vegyipari projektek műszaki tervezési feladatait látjuk el számítógépes tervezőmunkával.

Célunk volt egy olyan "open office" jellegű közös légterű iroda létrehozása, amelyben mindig az aktuális feladatoknak és megbízásoknak megfelelően tudjuk majd kialakítani a team-munkát. Fontos, hogy azok, akik egy projekten dolgoznak egymás munkáját támogatva együtt tudjanak gondolkodni.

A meglévőkőn kívül plusz négy ablak kialakításával sikerült elérnünk, hogy elegendő természetes fény jusson a térbe. A két irodát elválasztó falat parapet-magasságig lebontottuk, és üvegfalra cseréltük, s a két teret üvegajtóval kötöttük össze. Ezzel szinte egybenyitottuk a 225 m2-et. Kinyílt a tér, s az újonnan kialakított ablakok is azt biztosítják, hogy fényárban ússzon az eredetileg zárt és túl sötét helyiség.

Közösségi terek használatára lehetőséget nyújt számunkra az irodaházunk, ezért saját irodánkat szinte 100 %-ig a munkára koncentrálva alakíthattuk ki. Az irodaháznak van egy fedett tetőterasza, éppen irodánk mellett, csodás kilátással Gödöllőre és a Királyi Kastélyra. Ez a break-out tér mindannyiunknak kellemes pihenő- és töltekező helyet nyújt a szusszanó-időben. Étkezésre pedig szükség szerint az irodaház tágas és kényelmes étkező terét használjuk.


Okok, amiért a díjra érdemes

A teljes teret egységes mégis egyedi design jellemzi. Az iroda minden pontján következetesen átgondolt és végigvitt design-koncepció harmonikus, egységes, minőségi és különleges megjelenést nyújt. Nagy kihívás elé állítottuk Sinkó Viktóriát, az enteriőr tervezőnket, mivel azt nem tudtuk, hogy mit is szeretnénk látni, csak a funkciót és használatot tudtuk biztosan. Már az első látványterveibe beleszerettünk. Tervezőnknek sikerült mindent pont úgy megálmodni és kialakítani, ahogy segítsége nélkül nem is sejtettük, hogy igazából mi is épp így szeretnénk.

Munkatársainknak maximális kényelmet szeretnénk nyújtani az egész napos tervező munkához, amit Bene irodabútoraink biztosítanak számukra. T-Lift Desk munkaasztalaink pedig lehetőséget adnak munkatársainknak az ülő és álló munkára egyaránt.

Az ablakok karakteres cseresznye faanyaga adottságként a csupasz betonfalas iroda része volt. Tervezőnk javaslatára a végső designban nem tompítottuk ezt az intenzív színt, pont ellenkezőleg - fő látványelemként ezt használtuk egyes falak és polcok burkolásánál. Vagyis ez a szín és anyaghasználat köszön vissza erőteljes design-elemként, ami a visszafogottan elegáns térbe életet s lendületet varázsol. Kiegészítőjeként karakteres és intenzív párosításban, egymást kiemelve és erősítve, mégis harmonikusan jelenik meg bátor választásként a sötét antracit szürke fal-, oszlop- és szekrényborítás (Egger bútorlapok).

Úgy érezzük, hogy ez a tér valóban a miénk, ránk szabott, egyedi hangulatú, elegáns, mégis kellemes, nyugodt munkakörnyezetet biztosít, funkciójában tökéletesen használható, és minőségi munkára inspiráló.


Hozzászólások

Érdekelnek a legfrissebb infók a versenyről? Iratkozz fel!