Az Év Belsőépítész cége

Pivot 270 Kft.

Cím: 1126, Budapest Ugocsa utca 11.

Rövid bemutatkozás

• KIK VAGYUNK?

A Pivot 270 egy lelkes és kreatív 10 főből álló fiatalos és motivált csapat, akik tapasztalatot és magas színvonalú szakmaiságot képviselnek a belsőépítészet, a kiállítási szolgáltatások valamint a gyártás szervezés, és kivitelezés területén is. Cégünk 2014-es alapítása óta belső terek, irodák, üzletberendezések valamint kiállítási standok tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Alapítója és vezető tervezője Ercsényi Katalin.


ELISMERÉSEINK:

Az év irodája kisvállalati díj 2021 - Trenkwalder Hungary
Az év irodája nagyvállalati díj 2021 Döntős - Randstad
Az év irodája különdíj 2021 - SEGA
Az év irodája nagyvállalati díj 2021 Döntős - SEGA
Az év irodája nagyvállalati díj 2020 Döntős - EPAM

Okok, amiért a díjra érdemes

• SAJÁT IRODA

Számunkra a 2022-es év legnagyobb változása az volt, hogy új irodába költözhettünk, amit már teljes mértékben a magunkénak tudhatunk és érezhetünk is. A folyamatosan növekvő csapatunk így már egy igazán "Pivotos", fiatalos, kreatív és általunk megálmodott környezetben folytathatja a munkáját.

• TÖREKVÉSÜNK

Elsődleges célunk idén is az volt, hogy az általunk megtervezett projektek a lehető legharmonikusabbak legyenek és a környezettudatos megoldások mellett természetközeli és emberközpontú tereket alkossunk, amellett, hogy az ügyfelek igényeit és a funkcionalitást helyezzük mindig előtérbe. Igyekszünk költséghatékony, de mégis egyedi ötletekkel feldobni a projektjeinket, hogy azokra mindig büszkén tekinthessünk vissza.

• CSAPATSZELLEM

Munkáink tervezése és megvalósítása során a kimagasló egyéni teljesítmények mellett igyekszünk csapatként is úgy dolgozni, hogy abban mindenki megtalálja azt a területet, ami szívéhez a legközelebb áll, ezzel garantálva azt, hogy olyat alkossunk, ami nekünk is tetszik és amire utána örömmel tudunk visszatekinteni. Mindeközben az egymástól való folyamatos tanulás mellett a csapat kohézióját is erősítjük.

• CÉGPROFILUNK BŐVÍTÉSE

Ebben az évben már aktívan foglalkoztunk kisebb-nagyobb projektjeink kivitelezésével is a tervezés és a projektmenedzselés mellett. Így már az elejétől a végéig maximálisan ki tudjuk szolgálni Ügyfeleinket.

Főbb ügyfelek, referenciák

IRODÁK:

Profession / BCA / United Consult / Randstad / Allianz / Nutriversum-Bedeco / Trenkwalder / SEG Aautomotive / Abraboro / Állami nyomda / BAM Group / EPAM HQ / Upscale / DIGIC Pictures / EPAM Malaga, Szeged, Svájc, Budapest / Google Ground / ESAB / Krones / MVM

ÜZLETEK-BEMUTATÓTERMEK:

Heavy Tools / MVM Fiumei út / Medicover optika Westend, Eiffel tér / Optic World / Optic World Exclusive / Breitling Boutique / Playersroom / Sportfactory Etele Pláza / Auchan / Wella / Sütizz / Oriflame / Firstmed klinika

TOVÁBBI ÜGYFELEK:

Westend Business Center / BDO Budapest / Puppetworks / Hoya / Binarit / Grape Solutions / Tappointment