Az Év Irodája

Profession.hu Kft

Cím: 1123, Budapest Nagyenyed utca 8-14.
Átadás éve: 2022 Q2
Kialakított terület mérete: 1430 m²
Irodában dolgozók száma: 200+
Bérlő cég: Profession.hu Kft
Irodaház: Krisztina Palace
Irodaszőnyeg, padló
Cera Kft.
Kivitelezés / Fitout
Palota-Gipsz Hungary Kft.
Tervezés / belsőépítészet
Pivot 270 Belsőépítész Stúdió

Rövid bemutatkozás

Az iroda felújítás gondolata a COVID-19 pandémia során fogalmazódott meg, amikor a cég vezetése látta, hogy szükség van alkalmazkodni az újonnan kialakult környezethez. Az újfajta hibrid munkavégzést támogatandó, az irodai környezet mellett átgondolásra kerültek az üzleti folyamataink, a bejárási szabályok és a vezetői képességek hibrid működéshez történő igazítása is, mindezt ugyanazért a célért, hogy a munkavállalóink motivációjának magas szinten tartásával növeljük a kollégáink elkötelezettségét, amely segíti a még jobb üzleti teljesítmény elérését.

Az iroda 1500nm-es területet foglal magába és a rugalmas munkavégzés jegyében lett kialakítva, amely több pontos is megjelent a tervezés során. Jelenleg több, mint 200 munkavállaló dolgozik a Profession.hu Kft-nél, akik egy meghatározott szabályrendszer szerint, egy székfoglaló rendszer segítségével tudják használni a rendelkezésre álló 120 munkaállomást. Ezen kívül 10 darab tárgyaló és 7darab vezetői iroda is használható az üzleti tárgyalások lefolytatására, de a 4 darab közösségi tér is kiválóan alkalmas a kollégák közötti szakmai vagy magán jellegű beszélgetésekre.

A kollégák kikapcsolódását egy külön csocsó helység valamint egy masszázs fotellel ellátott nyugalomszoba is támogatja a kollégák által szervezett sok közös irodai program mellett.

Okok, amiért a díjra érdemes

Az egyik legfontosabb szempont a tervezéssel kapcsolatosan az volt, hogy olyan tereket alakítsunk ki a Pivot270 csapatával, amelyben a kollégák otthonosan érezhetik magukat. Ezt abszolút sikernek éljük meg, ugyanis a dolgozók az előírtnál is többet járnak be, mert szeretnek bent lenni, az irodában való személyes lét azonnal magával ragadja őket, valamint az Ügyfeleinket is.

Olyan koncepciót alkottunk meg közösen, melyben konzisztensen visszaköszön mindenhol a természetesség. Nem csak a színekben, valamint a formavilágot tekintve, de a több mint 250 élőnövénnyel és a 150 műnövénnyel, továbbá egyedi moha installációnkkal sikerült olyan zöld felületeket teremteni, amelyek oázisként hatnak korunk hétköznapi irodatereihez képest.

Fontos még számunkra, hogy az irodafelújítás nem kizárólag a tervezőcsapat által irányított projekt volt, a Profession kollégái is előrukkoltak saját ötleteikkel; Profession-ös adatok kerültek különleges módon bemutatásra olyan nagyméretű absztrakt festményeken, amelyeket a kollégák csapatokban festettek olajfestékkel vászonra. A művészeti alkotások mögött QR kóddal elérhetőek a Profession.hu-val kapcsolatos üzleti adatok (pl.: hirdetésszámok alakulása) és a Profession.hu korábbi székhelyeinek térképes nézetének egyedi ábrázolása is.

Tervezők

Pivot 270 Belsőépítész Stúdió