Az Év Irodája

ARCHITÉMA KFT.

Cím: 1031, Budapest NÁNÁSI ÚT 1/B. B.ÉP.
Átadás éve: 2022 Q1
Kialakított terület mérete: 225 m²
Irodában dolgozók száma: 9
Bérlő cég: Architéma Kft.
Irodaszőnyeg, padló
Cser-Fa Kft
Irodaszőnyeg, padló
Decorfloor Kft
Irodabútor
Sellaton Design Kft
Világítástechnika
Sol-Light Kft

Rövid bemutatkozás

A Cégünknél generáltervezéssel és generálkivitelezéssel foglalkozunk. Számos projektünkkel bizonyítottuk a minőség iránti elkötelezettségünket. Ez a legfontosabb számunkra és a Megrendelőink számára. Erre jó példa a 2022 Év Háza, melyet cégünk valósított meg.

Az évek során az Architema fejlődésével megszületett az igény egy új iroda létrehozására. Olyan helyet kerestünk, ahol vonzó lehet sportolni, ahol a szemünk, a lelkünk és a testünk is felfrissülhet, feltöltődhet akár munka közben is. Az új helyszínt a Római-parton egy üdülőparkban találtuk meg, természetközeli, nyugodt, inspiráló, zöld környezetben. A belső tér tervezése során a tiszta átlátható térben a hosszúkás formai elemekkel, természetes anyaghasználattal a csónakházak hangulatát idézzük meg.

Környezetünkkel reprezentálni akarjuk a minőséget, nagyvonalúságot, igényességet, melyet a munkáink során is képviselünk. Az új irodánk összegzi mindezt, tudásunkat, tapasztalatunkat. Azt akartuk elérni, hogy aki belép hozzánk azonnal tudja, jó helyen jár, megbízhat szakértelmünkben.

Irodánkat alkalmassá tettük kisebb kiállítások rendezésére. Szándékunk szerint az építészethez kapcsolódó képzőművészek alkotásait kívánjuk kiállítani. Ezzel is még inspirálóbb környezetet akarunk létrehozni a kollégáink számára.

Az irodánkkal bele kívántunk simulni az üdülőpark környezetébe. Kívülről csak a felújított fa homlokzatburkolat és az Architéma cégér jelzi, hogy jelen vagyunk.

Az utólagos belső hőszigetelésnek, hőszivattyús fűtésnek-hűtésnek és hővisszanyerős szellőzésnek köszönhetően irodánk felkészülten érkezett az idei év energetikai kihívásaihoz. Ellentétben a manapság divatos gépészeti technikát el nem takaró, mindent látni hagyó megoldástól, mi a kiszolgáló rendszereket elrejtve, a térre, az iroda építészeti szervezésére és a konzekvens anyaghasználatra fókuszáltunk. Hiszünk abban, hogy a hívogató, mégis egyszerűséget mutató munkakörnyezet elősegíti a hatékony munkavégzést.

Okok, amiért a díjra érdemes

Véleményünk szerint egy jó irodának három ismérve van.
1. Szerethető, a munkavégzésre leginkább alkalmas munkakörnyezet.
2. Korszerű, energiatakarékos üzemeltethetőség, alacsony fenntartási költséggel.
3. Az iroda kifejezze a cég arculatát, azaz hogy mit képvisel a cég.
Megrendelőink és kollégáink visszajelzése is igazolja a fentiek teljesülését.

Tervezők

Kuknyó Lajos és az Architéma Kft csapata