Az Év Ingatlanfejlesztése

Major Udvar Irodaház

Cím: 1122, Budapest Városmajor u. 12-14
Átadás éve: 2022 Q3
Ingatlan mérete: 8630 m²

Rövid bemutatkozás

A XII. kerület legdinamikusabban fejlődő részén, a Déli pályaudvar közelében fekvő irodaépület újrapozicionálásának eredményeként 8630 m2 “A” kategóriás irodafejlesztés valósult meg. A 2022. harmadik negyedévében átadott, központi lokációval rendelkező irodaház fejlesztése során exkluzív, zöld minősítéssel rendelkező irodaterületek alakítottunk ki, a hozzájuk kapcsolódó közel 90 db parkolóhellyel és parkosított belső udvarral együtt.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Major Udvar egy igazi zöld oázis a városi dzsungelben. Itt kert van, szeretni való, kedves intim kert a munkához, az ebédhez, a reggeli kávéhoz. Mi ebben hiszünk.

A Vérmező és a Fasor parkja igazi zöldkörnyezet. Teniszpályákkal, uszodákkal, kis kávézókkal, éttermekkel, iskolákkal, kedves boltokkal formálják a környéket és az utcát. A környezet inspirálni hivatott, és mindezt a lehető legjobb csomópontban.

Környezettudatosok is vagyunk, ezért a Major Udvar BREEAM minősítésű, és ez büszkeséggel tölt el bennünket. Ugyanakkor tudjuk, hogy nem a minősítés boldogít, hanem a kert! Ki ne szeretne egy gyönyörű, ágas-bogas belső udvarra nézve dolgozni? A Major Udvar környezete inspiráló és üdítő, mindez a budai oldal egyik legfrekventáltabb csomópontjában.

Modern, zöld-testben és lélekben.

Szolgáltatások

24 órás mélygarázsos parkolóház
24 órás recepció és biztonsági szolgálat
kerti étterem-kávézó parkosított udvarban
CCTV
folyamatos üzemeltetői jelenlét
elektromos autó töltési lehetőség