Az Év Facility Management Cége

Facility Concept - Concept Group

Cím: 1037, Budapest Folyondár utca 26.

Rövid bemutatkozás

Facility Concept Kft. alapítói sok éves magyarországi és regionális épületüzemeltetési tapasztalattal rendelkeznek.
Ezáltal a régió meghatározó iroda épületei, bank székházak illetve egyéb kereskedelmi ingatlanok több évtizedes sikeres működtetése során felhalmozott tapasztalatok alapján dolgoztunk ki az épületüzemeltetési folyamatainkat.

2019-es megalakulásunkkor fő célunk volt, hogy a piacon már több területen bizonyított épületgépész/energetikai vállalkozásainkat tömörítő Concept Group tapasztalatát és tudását is integráljuk a Facility Concept Kft. üzemeltetési szolgáltatásaiba. Így olyan vállalatot építettünk, mely rendelkezik azzal az üzemeltetési, energetikai, műszaki tudással és gyakorlattal ami a mai iroda és kereskedelmi piac legnagyobb kihívására a gazdaságos energiahatékony üzemeltetésre szolgáltat megoldást.

Ezáltal a Facility Concept Kft. megbízható, kiemelkedő szolgáltatást nyújt az energetikai szemléletű épületüzemeltetés területén.

Okok, amiért a díjra érdemes

A Cégcsoport szaktudása 2022-ben az energiaárak ugrásával felértékelődött, meglévő ingatlanok energetikai auditja az auditon feltárt megoldások tervezése, megvalósítása majd a rendszerek és irodaházak megfelelő üzemeltetése a megbízónak sok esetben kevesebb mint egy éves megtérülést és sokkal versenyképesebb ingatlant eredményez.

A cégcsoport szakember és technológiai háttere lefedi a modern, és megújuló hőellátás minden területét.
Az épületgépész, kalorikus és hőszivattyús mérnöki és technikusi szaktudás összessége kivételes megoldásokat és rendszerek felépítését üzemeltetését teszi lehetővé, amit partnereink előszeretettel használnak fel komoly projektjeik hőszivattyús megvalósításához.

Így tudtunk sikeresen 2022-ben közreműködni többek között a MOL Tower, Richter Gedeon, Atlétikai Stadion projektek hőellátásában, a GTC Metró hatékonyabb energiaellátási koncepció kialakításában illetve a Skanska H2O irodaház teljeskörű üzemeltetésében.

Főbb ügyfelek, referenciák

GTC, Skanska, MKB Bank, Budapest Bank, IKEA, Váci Greens, EBM PAPST, MOL Tower, Richter Gedeon, Atlétikai Stadion