Az Év Tervezett Kereskedelmi Projektje

A ParkSide Offices irodafejlesztés

Cím: 1113, Budapest Diószegi út 37.
Ingatlan mérete: 20000 m²
Tervezett megvalósítás éve: 2025
Tervezés / belsőépítészet
DVM group
Kivitelezés / Fitout
DVM group
Ingatlanfejlesztő
Horizon Development
Projektmenedzsment
Horizon Development

Rövid bemutatkozás

Projektfilm: https://youtu.be/W17L23XhMQo

A ParkSide Offices építészeti koncepcióját a fenntarthatóság, a közösség és a rugalmasság vezérelvei határozták meg, ezáltal befogadó, egészséges és kellemes munkakörnyezetet kínál az ESG-kompatibilis, tanúsítottan környezettudatos irodaházat kereső cégek számára.

Az 5+2 szintes épület 20.000 m2 alapterületen kínál bérbeadható iroda- és kiskereskedelmi területet, amely 260-férőhelyes mélygarázzsal és 35%-ot meghaladó zöldfelülettel egészül ki. Az irodaháznak helyet adó nyugodt lakóövezet ideális lokáció sportlétesítményekkel, széles szolgáltatási spektrummal, közlekedési kapcsolatokkal, étkezési, és kulturális lehetőségekkel.

A ParkSide Offices változatos munkaterei kiegészítik a hagyományos beltéri irodamegoldásokat és az otthoni munkavégzés élményét, így segítve a vállalatokat személyre szabott és rugalmas hibrid modelljük kialakításában, hozzájárulva alkalmazottaik jóllétéhez, a munka és a magánélet egyensúlyához és az inspiráló természeti környezethez, miközben a tehetségek új generációit is vonzzák.

Ez a jó levegőjéről ismert lokáció olyan kültéri építészeti megoldásokat sorakoztat fel, mint a kiszélesített sétány, a vizes elemeket és műalkotásokat is felvonultató előkert, az edzőpark, a védett belső kertek, az okosbútorokkal felszerelt exkluzív szabadtéri munkaállomások, és a tetőtéri teraszok, amelyek mind egészséges munkahelyi alternatívákat kínálnak. Az épület külső és belső tereinek tervezését egyaránt az egyén és a természeti és épített környezet szempontjai határozták meg.

Okok, amiért a díjra érdemes

1.) A ParkSide Offices egy teljes mértékben az ESG gondolatisága mentén megvalósuló ingatlanfejlesztés, a pandémia kihívásaira választ adó megoldásokkal.

2.) A 95%-os betonburkolattal rendelkező elhanyagolt ipari terület helyén egy 35%-os zöldfelülettel rendelkező modern irodaház épül.

3.) A ParkSide Offices a természeti és épített környezet, valamint a szűkebb és tágabb közösség szempontjainak figyelembevételével megálmodott építészeti koncepció életre keltése.

Szolgáltatások

A környéken:
- több közlekedési csomópont
- éttermek, kávézók
- sportolási és vásárlási lehetőségek
- oktatási intézmények
- parkok és játszóterek
- bankok, posták, gyógyszertárak, orvosi rendelők


Az épületben:
- okos épületfunkciók
- érintésmentes megoldások
- kutyabarát munkakörnyezet
- kültéri munkaállomások okosbútorokkal
- szabadtéri edzőpark és futókör
- étterem
- kávézó és terasz
- babaszoba
- e-rollerek a bérlők számára